1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Özel Danışmanlık Firmalarına İnanmayın
Özel Danışmanlık Firmalarına İnanmayın

Özel Danışmanlık Firmalarına İnanmayın

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı ( TANAP) tarafından Kars halkına duyuru yapılarak, vatandaşları özel danışmanlık firmalarına karşı uyardı.

A+A-

TANAP tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan hibe çağrısının ardından proje hazırlayan vatandaşlara danışmanlık adı altında hizmet sağlandıklarını iddia eden özel danışmanlık firmalarının sayısı gün geçtikçe arttı.

Konu ile ilgili TANAP yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ilk hibe çağrısının 21.02.2017 tarihinde yapıldığı ve TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları’nın hiçbir özel danışmanlık firması ile ilgisinin bulunmadığı belirtildi.

Yapılan açıklama şöyle:

“Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı ( TANAP) Projesi kapsamında uygulanan Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları ( SEIP), boru hattı güzergahı boyunca yerel nüfusa güçlü faydalar sağlamayı, sürdürülebilir projelerle bölge halkının ekonomik ve sosyal kalkınmasını desteklemeyi hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusun da  fon desteğinin hibe olarak verilmesi kararlaştırılmış olup ilk hibe çağrısı 21.02.2017 tarihinde duyurulmuştur.

Bu kapsamda edinilen şifahi bilgiler doğrultusunda Proje güzergahındaki bölgelerde özel danışmanlık firmaları ücret karşılığı hibe destek projesi hazırlamak amacıyla yerel halk ile irtibata geçtiği TANAP tarafından tespit edilmiştir. TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları’nın hiçbir özel danışmanlık firması ile ilgisi bulunmamakta olup vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına halkımıza önemle duyurulur.”

TANAP PROJESİ Hibelerinden Hangi İller Yararlanacak?

TANAP, Türkiye Gürcistan sınırında Ardahan ili Posof ilçesi Türkgözü köyünden başlayarak Kars, Erzurum, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, Giresun, Sivas, Yozgat, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ ve Edirne üzere 20 ilden geçecek ve Yunanistan sınırında Edirne’nin İpsala ilçesinde son bulacaktır.

TANAP PROJESİ Hibeleri Başvuru için son tarih ne zaman?

Başvuruların son teslim tarihi 20.04.2017’dir ve gönderi tarihi, posta mühürü veya teslim fişi ile belgelenecektir. Elden yapılan teslimatlarda, teslim tarihi 20.04.2017 ve saat 17:00 (yerel saat)’dir ve imzalı ve tarihli alındı belgesi ile belgelenecektir. Başvuru süresinden sonra yapılan başvuru otomatik olarak reddedilecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.