Özel Çocuklara Özel Tiyatro

Özel Çocuklara Özel Tiyatro

Özel Çocuklara Özel Tiyatro

Akçaabat Belediyesi’nin ilçedeki özel çocuklara yönelik üç aylık tiyatro etkinliği projesinin ikincisi yapıldı.

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü organizasyonuyla Akçaabat genelindeki özel çocuklara yönelik Trabzon Mim Organizasyon tarafından ‘Bir Bavul Oyun’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Tiyatro oyununa; Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel İzci, Belediye meclis üyeleri, Belediye daire amirleri, Akçaabat genelindeki okullarda eğitim gören özel çocuklar, öğretmenleri ve velileri katıldı.

Trabzon Mim Organizasyon tarafından sahnelenen oyunda, çocuklar hem eğlendiler hem öğrendiler. Oyun sonunda oyuncular balonlarla çeşitli şekiller yapıp balonları çocuklara hediye ederek mutluluklarına mutluluk kattılar.

Etkinliğin sonunda düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı; özel çocuklara, öğretmenlerine, ailelerine ve Trabzon Mim Organizasyona teşekkür ederek “Özel çocuklarımızın sosyalleşmesi ve kültürel aktivitelere dahil olmaları için düzenlediğimiz üç aylık tiyatro etkinliğine katılmaları bizleri mutlu etti. Her çocuk özeldir. Etkinliğimize katılan çocuklarımızın yüzlerine yansıyan mutluluklarını görmek Belediye olarak bizlere azimle çalışma isteği veriyor. Tiyatro etkinliğimiz önümüzdeki zamanlarda da devam edecek. Tüm özel çocuklarımızı ve ailelerini bekleriz.” İfadelerini kullandı.

t1-012.jpgt2-023.jpgt3-016.jpgt4-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler