ÖZEL ÇOCUKLAR STRES ATTI

Hendek Gelişimsel Yaklaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri piknikte stres attı.

ÖZEL ÇOCUKLAR STRES ATTI


Selman dede mesire alanında Hendek Gelişimsel Yaklaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlediği piknik programına MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, Engelli Koordinasyoın Merkezi müdürü Abdullah Pehlivan, Okul İşletme Sahibi Hilal Yanık Bahadır, Öğretmenler, Veliler ve özel çocuklar katıldı.
Her yıl geleneksel hale getirilen piknik programında özel Öğrenciler aileleri ile birlikte bol bol eğlenerek stres attılar. Çocuklar için hazırlanan oyun alanlarında özel Öğrenciler gönüllerince eğlenerek hoşça vakit geçirdiler.

Piknik programını ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır çocuklar ve Aileleri ile sohbet ederek hazırlanan güzel organizasyona ortak oldular.
Hendek Gelişimsel Yaklaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işletme sahibi Hilal Yanık Bahadır, geleneksel hale getirdiğimiz piknik programında çocuklarımız gönüllerince eğlenerek hoşça vakit geçirdiler. Bizlere bu ortamın sağlanmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Okulumuz çeşitli etkinlikleri ile programlarına devam edecek diyerek piknik programına katılan herkese teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184