AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, hız kesmeden devam ettiği gezisini Gölcük ziyaretiyle sürdürdü.

Gölcüklü vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Niğde Milletvekili Özegen, Vatandaşlarının her türlü sıkıntılarında ve dertlerinde yanlarında olacağını belirtti ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Gölcük ziyareti konuşmasında; “Değerli hemşehrilerim sebebi ziyaretimiz aşağı yukarı Ramazan ayında ilçelerimizin beldelerimizin büyük bir çoğunluğu ziyaret halleştik, teşekkür ettik” şeklinde konuştu.

Niğde Milletvekili Özegen; “Ziyaretimizin sebebi teşekkür ziyaretidir. Geçirmiş olduğumuz milletvekili seçiminde Gölcüklü hemşehrilerimiz Partimize, bizlere teşkilatımıza büyük bir teveccüh gösterdiler hepsine tek tek teşekkür ederim” dedi.

Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen; “Seçimler şimdi geride kaldı seçim bitti ve geçim zamanı başladı, değerli hemşehrilerimizin geçim gününde de bir ve birlikte olacağız, onların dertleriyle dertlenip hissiyatlarıyla Ankara’ da sesleri olacağız. Ancak seçimden sonra ülkemizin dirliğini, düzenini, birliğini, huzurunu bozmak isteyen kalleşlerin olduğu malüm” şeklinde konuştu.

“Hem ülkemizin ekmeğini yiyen, hem bu milletin suyunu içip Anadolu topraklarını kalleşçe milletin evlatlarına kurşun çıkan alçak, hain ve şerefsizlerin olduğunuda biliyoruz” diyen AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Yeşilgölcük kasabasında vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasına devamla şunları söyledi:

“Özellikle gölcükten belirtiyorum bu topraklar hiçbir zaman hainlere, alçaklara vatanlık etmemiştir bundan sonrada etmeyecektir.

Bu ülkeye bu millete kalleşlik yapanların bu ülkenin evladını vuranların, pusu kuran hainlerin bilmesi gereken şey şu:

Anadolu coğrafyasından çok sayıda vatansever yetişiyor, onların asla amelleri gerçekleşmeyecek. Hepimiz bu ülke için askeriz neferiz.

Dağdaki çobanından parlamentosundaki milletvekiline kadar hepimiz bu milletin bütünlüğü için, bu milletin huzuru için canımızı vermeye hazırız. Bu hadsizler emellerini asla gerçekleştiremeyecekler.

Gölcük şehidi olan bir kasabamız söylediklerimi çok iyi anlayacaktır. Biz bunlara şunu söylüyoruz;

Bu çıkmaz yoldan çıkın aksi takdirde bu alçaklığı yapanın da bunlara destek verenlerin de sonu iyi olmayacak. İnşallah önümüzdeki günler içerisinde koalisyonu kurmak istiyoruz.

Biz milletin yüzde 41 oy verdiği Türkiyenin en büyük partisi olarak Adalet ve Kalkınma Partisi olarak üzerimize düşeni yapacağız.

Umuyorum ki, bu milletten oy almaya çıkmış tüm partilerde bu sorumluluk içerisen de hareket ederler.

Kulağımıza gelen bazı söylentiler var neymiş efendim biz hükümet olacağız da AK Parti ile olmuyor.

Değerli hemşehrilerim her şey milletin önünde oluyor daha biz görüşmeye giderken Milliyetçi Hareket partisinin değerli Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Milletimiz bize muhalefet görevi verdi.’

Böyle birşey yoktur. Biz şimdi diyebilir miyiz, biz muhalefet olacağız diye. Böyle bir siyasi anlayış olamaz. Değerli hemşehrilerimiz biz her türlü şartta hükümeti kurmaya hazırız.

Ancak HDP ile hiçbir şartta hükümet kuramayız, sebebi ise benim evladıma kurşun sıkanla işbirliği yapanla biz hükümet kuramayız. Kimse kusura bakmasın.”

http://www.borhaber.net/siyaset/ozegen-golcukte-mhp-ve-hdpyi-elestirdi-h17447.html

Posted by Bor Haber on 26 Temmuz 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim