Özdilek'ten 6 kişi Volkswagen Tiguan kazandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Özdilek'ten 6 kişi Volkswagen Tiguan kazandı
A
a

Özdilek AVM, 46. yılını muhteşem bir kampanyayla kutladı. Özdilek Alışveriş Merkezleri’nden, aynı gün içerisinde toplamda 75 TL ve üzeri alışveriş yaparak çekilişe katılan 6 talihli, 8 Ağustos Salı günü noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle Volkswagen Tiguan kazandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'den de Süleyman Yıldız adlı vatandaş Tiguan sahibi oldu.

Ev tekstili ve dekorasyon markası Özdilek, 46. yılını bir kampanyayla kutladı.

28 Nisan - 03 Ağustos 2017 tarihleri arasında Özdilek’ten toplam 75 TL ve üzeri alışveriş yapan 6 şanslı kişi, noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle muhteşem bir Volkswagen Tiguan’ın sahibi oldu.

Çekilişe toplam 996 bin 909 adet kupon ile katılım sağlandı. 6 adet Volkswagen Tiguan kampanyasının çekilişine AVM ziyaretçileri yoğun ilgi gösterirken, oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı.

Noter huzurunda, Özdilek misafirleri ile açık olarak yapılan çekilişte 6 asil 6 yedek talihli belirlenirken, ayrıntılı çekiliş sonuçları www.ozdilek.com.tr üzerinden yayınladı.

Kentimizde yaşayan Süleyman Yıldız da Eskişehir Özdilek AVM'den 75 tl ve üzeri alışveriş yaparak çekilişe katıldı ve Volkswagen Tiguan kazanan talihlilerden biri oldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi