Özdağ ve Burcu’dan Başkan Zeybek’e ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’un Danışmanı Esme Özbağ ve İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu Afyonkarahisar’da bir takım incelemelerde ve ziyaretler de bulundu.

İlk ziyaretini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e İletişim Başkanımızın selamlarını ileten Özbağ, Bölge Müdürlüğü binasının bulunduğu 2. Vakıf İş hanının yıkılıp Millet Kıraathanesi olması düşünüldüğün yeni bina talepleri hususunda görüşmelerde bulundu. Özbağ tarafından İletişim Başkanlığımızın iş ve işlevleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Zeybek’ de Afyonkarahisar termali, mermeri, tarihi, kültürü, turizm, lezzeti ve Belediye olarak yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Zeybek, Esme Özbağ’a Afyonkarahisar’ın değerlerinden olan mermerden yapılmış ‘‘Vav’’ yazılı tabloyu hediye etti. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’a Anadolu’dan yani Afyonkarahisar’dan selam ve sevgilerini ileterek mermerden yapılmış ‘‘Allah’’ yazılı tabloyu hediye etti. Ziyaretin sonunda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’un Danışmanı Esme Özbağ Başkan Zeybek’e çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi