Özçük Ailesinden teşekkür mesajı

Özçük Ailesinden teşekkür mesajı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Cilo-Sat Dağları bölgesinde meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden 6 kişiden Çimen Özçük’ün ailesi, acılarına ortak olan herkese teşekkür etti.

Özçük Ailesi adına Silvan Özçük adına yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Bilindiği üzere, 03.08.2020 günü Yüksekova ilçemizin Yeşiltaş köyü mevkiinde meydana gelen elim bir trafik kazası sonucu, içinde kardeşim Çimen Özçük’ün de bulunduğu altı kardeşimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bizi derinden yaralayan bu olay sebebi ile gerek hastanede ve cenaze töreninde bizi yalnız bırakmayan, gerekse akabinde taziyemize katılan ve ayrıca bizimle iletişime geçerek taziye dileklerini sunan tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Yine olayın meydana geldiği ilk andan bugüne kadar bizimle beraber olan başta Hakkari Valimiz, Yüksekova İlçe Kaymakamımız, Hakkari Milletvekillerimiz, Bölge Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Camiamız, Bütün Siyasi Parti Liderlerimiz, Kanaat Önderlerimiz, Sağlıkçılarımız ve Hakkari Baromuza ayrıca teşekkür ediyorum. Belirtmek isterim ki, meydana gelen bu acı olayın halkımız tarafından bu derece sahiplenilmesi ve ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından da insanların bizimle iletişime geçerek taziye dileklerini sunmaları bizi ayrıca gururlandırmış ve acımızı bir nebze de olsa hafifletmiştir. Bu vesile ile kazada hayatını kaybeden diğer kardeşlerime da Allahtan rahmet ve aynı acıyı paylaştığımız kederli ailelerine de başsağlığı diliyorum. Yüce Rabbim bir daha böylesi bir acıyı bize göstermesin. Allah hepinizden razı olsun”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.