Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özçelik, karla mücadele eden ekiplere çay ikramında bulundu

SİYASET 17.01.2019 - 14:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özçelik, karla mücadele eden ekiplere çay ikramında bulundu

AK Parti Nar belediye başkan adayı Süleyman Özçelik, beldede karla mücadele eden ekiplere çay ikram etti.
  Nevşehir’de iki gündür yoğun şekilde devam eden kar yağışı merkeze bağlı Nar kasabasındaki ulaşımı da olumsuz yönde etkiledi. Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri Nar kasabasında iş makineleriyle kar temizleme çalışması başlattı.   Uzun yıllardır karla mücadeleye tanık olmayan kasaba halkı da yollarının temizlenmesinden dolayı mutlu oldu. AK Parti Nar belediye başkan adayı Süleyman Özçelik de İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çay ikram etti.
AK Parti Nar belediye başkan adayı Süleyman Özçelik, beldede karla mücadele eden ekiplere çay ikram etti.

 

Nevşehir’de iki gündür yoğun şekilde devam eden kar yağışı merkeze bağlı Nar kasabasındaki ulaşımı da olumsuz yönde etkiledi. Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri Nar kasabasında iş makineleriyle kar temizleme çalışması başlattı.

 

Uzun yıllardır karla mücadeleye tanık olmayan kasaba halkı da yollarının temizlenmesinden dolayı mutlu oldu. AK Parti Nar belediye başkan adayı Süleyman Özçelik de İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çay ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.