ÖZ KIZA İSTİSMAR DAVASINDA YENİ GELİŞMELER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZ KIZA İSTİSMAR DAVASINDA YENİ GELİŞMELER


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde öz kızına cinsel istismarda bulunmaktan yargılanan baba Fatih Ö., davanın 3’üncü duruşmasında 60 yıl cezaya çarptırıldı. Anne A.Ö’de babaya boşanma davası açtı.

HEDİYE EROĞLU

Mersin’in Tarsus ilçesinde akıllara durgunluk veren öz babanın kızına yıllarca cinsel istismarda bulunması ile ilgili dava sonuçlandı. Baba Fatih Ö., davanın 3’üncü duruşmasında 60 yıl cezaya çarptırıldı. Anne A.Ö’de babaya boşanma davası açtı.

Tarsus’ta öz babası tarafından 6 yıl boyunca cinsel istismara maruz kalan N. Ö. (15)’nün davasının 3’üncü duruşması Tarsus 1. Ağır Ceza Mahkemesi görüldü.

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM)’inde yakından takip ettiği davaya birçok sivil toplum kuruluşu da destek verdi.

BABA KARARA İTİRAZ EDECEK

Tutuklu yargılanan baba Fatih Ö.,’nün cinsel istismardan ve hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından toplamda 60 yıl ile cezalandırıldığı davada iyi hal indirimi uygulanmadı. Baba Fatih Ö’nün avukatı karara itiraz ederek Bölge İstinaf Mahkemesi’ne başvuracaklarını belirtti.

EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇIYOR 

Mağdur N.Ö.’nün avukatı Semra Kabasakal dava ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, babanın çok daha ağır bir ceza almasını beklediklerini ancak kararın toplamda 60 yıl ceza olarak çıktığını söyledi. İtirazın sonuç vermeyeceğine inandıklarını söyleyen Kabasakal, anne A.Ö.’nün çocukları ile birlikte Antalya’ya taşındığını ve eşine karşı boşanma davası açmaya hazırlandığını açıkladı.

“ÇOCUKLARINIZA İNANIN”

Kabasakal ayrıca ailelere de seslenmeyi ihmal etmeyerek, “Kızımız N.Ö kimsenin kendisine inanmadığını yaşadıklarını hayvanlara, ağaçlara anlatmak zorunda kaldığını belirtmekte. Biz de ailelere özellikle de annelere çocuklara inanmaları çağrısı yapıyoruz. Bu tür iddialar gündeme geldiğinde üzeri örtülmemeli. İddialar en güvendiğimiz kişilere olsa dahi şüphe duymalısınız. Çocuklarınızı gözlemleyin” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA