Haberler

    Oyuncu Önder Açıkbaş'dan tartışmanın fitilini ateşleyecek sözler: Komedi kadının fıtratına uymuyor

    Güncelleme:

    Kadın oyuncuların güldürme konusunda zorlandıklarını söyleyen ünlü oyuncu Önder Açıkbaş, "Komedi yapmak ve güldürmek kadını zorlayabilir." diyerek kadın meslektaşlarını kızdırdı.

    Ünlü oyuncu, önder Açıkbaş, önceki gün gittiği kafede kahve içerken görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Açıkbaş, kadın oyuncuları kızdıracak açıklamalar yaptı.

    "KOMEDİ KADININ FITRATINA UYMUYOR"

    Kadın oyuncuların güldürme konusunda zorlandıklarını söyleyerek ünlü oyuncu, "Komedi yapmak ve güldürmek kadını zorlayabilir. Mizah biraz erkek işi gibi. Bence komedi kadının fıtratına tam uymuyor!" dedi.

    ÖNDER AÇIKBAŞ KİMDİR?

    Önder Açıkbaş, 6 yaşına kadar Almanya'da yaşamıştır ve babasının adı Recep'tir. İstanbul, Bostancı'da Hayrullah Kefoğlu Lisesine gitmiştir. Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü'nden başarı ile mezun oldu.

    BKM'nin "Bir Demet Tiyatro" adlı oyununda yer almıştır. Bir Demet Tiyatro ile başladığı tiyatro serüvenine, BKM ve BKM Mutfak'ın sinema projeleriyle devam etmiş ve birçok sinema ve televizyon dizisinde rol almıştır.

    Önder Açıkbaş, 1998 senesinde Türkan Şoray ve Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı "İkinci Bahar" dizisinde oynayarak oyunculuk hayatına başarılı bir adım atmıştır.

    2009 senesinde "Türkler Çıldırmış Olmalı- Afrika" adlısinema filminde rol alan oyuncu 2011 senesinde Kanaltürk'te Önder Harikalar Diyarında adındaki Talk-show programının sunuculuğunu yapmıştır. Açıkbaş, 2013 senesinde 4. Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri- Yardımcı erkek komedi oyuncusu ödülü almıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
    500

    Yorumlar (26)

    tırcı osman:

    kadınlar asalaktır abi, erkekleri sömürürler, sebebini bilmiyorum dünyanın düzeni böyle olabilir abi

    18
    33
    yanıtYanıtla
    txx:

    sana demekki asalaklar denk geldi hep neden acaba sen de asalaksındır belki. .

    yanıt8
    yanıt5
    NAKLİYECİ FATİK:

    bir kadın size durduk yere hal hatır soruyorsa bir işi vardır yoksa hiç bir kadın bir erkeğe durduk yere hal hatır sormaz en son bana biri nasılsın diye sorduğunda evini taşıdım

    yanıt11
    yanıt2
    harbiye:

    erkek salak olunca, açıkgözler asalak oluyor

    yanıt8
    yanıt3
    SENSİN ASALAK TIRCI OSMAN:

    ÖNCE AYNAYA BAK ONDAN SONRA KONUŞ KILLI KILÇIK. ASIL 2 BACAK GÖRÜNCE AĞZININ SUYU AKAN SENSİN.

    yanıt0
    yanıt0
    Birisi:

    SEn de güldürmüyorsun ama

    31
    6
    yanıtYanıtla
    MAZLUM:

    hadi lan salak küfür etmeyi komedi sanıyorsunuz.

    20
    3
    yanıtYanıtla
    ADINI YAZ Y:

    Kadın gülse suç gülmese suç baksa suç bakmasa suç çünkü bazı kişiler kadınları her zaman sınıf ayrımı yapmak için bu gibi konuşma gereğini duyuyor. ve bazı yorumcularda yazma gereğini. . çok yazık bence kadın erkek ayrımı olmamalı . . .

    20
    3
    yanıtYanıtla
    1973 YETMİŞÜÇ:

    Kadın 2. sınıf insandır her zaman erkekten sonra gelir. Kadın adam yerine konsaydı Allah onlardan bir tane bile olsa peygamber görevlendirirdi. Kadın milleti dünyada görünen dişi şeytanlardır işleri güçleri erkekleri günaha sokmaktır.

    6
    17
    yanıtYanıtla
    1975 YETMİŞBEŞ:

    Erkekler aptal olunca, ancak onların dilinden erkekler anlar diye erkek yollamış. İkinci sınıf için hepiniz diz çöküyorsunuz koçum. Önce insan ol sonra sınıflara ayır.

    yanıt5
    yanıt6
    Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title