Haberler

Oyuncu Nejat İşler, Behzat Ç. için imaj değiştirdi

Yeniden çekimlerine başlanan Behçat Ç. dizisi için saçlarını kazıtan Nejat İşler, Ankara'daki çekimlere ara verilir verilmez Bodrum'a koştu.

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Ankara'da yeniden çekilmeye başlayan Behzat Ç. dizisi için yeni bir imaja büründü. Saçlarını kazıtan ve kilo verdiği gözlenen ünlü oyuncu çekimlere ara verilir verilmez soluğu yıllar önce yaşamaya başladığı Gümüşlük'te aldı.

FİT HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Arkadaşlarını ziyaret eden ve bir süre evinde dinlenmeye çekilen İşler'in sağlıklı ve fit görünümü de dikkatlerden kaçmadı.

3 AY YOĞUN BAKIMDA YATMIŞTI

Nejat İşler 2014 senesinde Septik şok nedeniyle 3 ay yoğun bakımda kalmıştı. Taburcu olduktan 2 ay sonra yeniden hastanede tedavi altına alınan oyuncunun vücudundaki ödem artışında tehlikeden dolayı 5 saat sürek operasyonla sağ elindeki 2 parmağı ve ayak parmaklarından bazıları kesilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Nejat İşler Bodrum Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (11)

gerçekleri konuşan ülkücü:

adam gibi adam nejat

19
9
yanıtYanıtla
SabırLı:

bu memlekette izlenen 4 şahane dizi vardı muhteşem yüzyıl deLi yürek Aşk-ı memnu ve behzat ç. gerisi traş

5
18
yanıtYanıtla
RADVAN BEY:

HAYRET MASADA RAKI YOK :)

4
10
yanıtYanıtla
Bu nejat işler:

Kafatı bulur yanında varken çöp şişler

2
11
yanıtYanıtla
ALPEREN:

rakılar nerde karılar yok

2
9
yanıtYanıtla
1234:

çetelesini mi tutuyon

yanıt0
yanıt0
ADIYAMANLI:

masadaki sigaraya bile sansur yapiolar raki olsa adamlari taniyamazdik

1
0
yanıtYanıtla
NORA:

arkadaş bu ne necat aşkıdır herkezde

1
0
yanıtYanıtla
Değişti imaj:

Oldu bir kelaj

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Rakının tezenesi. .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title