MENÜ

Öylesine...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kafada ve sahada erken bitirmiş Balıkesir’in durumundan çok farklı sayılamazdı Trabzon’un durumu. Hocası ve futbolcusu bir yana taraftarı bile maç seçer hale gelmiş Trabzonspor için hiç de cazip bir maç değildi yani! Ortak hedefsizliklerin rahatlığı maçın havasına direkt etki yaptı. Bu seviyede oyuncuların yapmayacağı hatalar, olmayacak serbestlikler ve hatta futbol komiklikleri vardı.

Kafa başka yerde ve başka havada olunca ayaklar da bir yere kadar gidiyor tabi, normal. İşini her zamanki disipliniyle yapmayan yok muydu, derseniz... Vardı tabii ki, sezonun 11’inde olmazsa ayıp sayacağım Mehmet Ekici mesela. Ara ara ona katılan arkadaşları ve birkaç Balıkesirli. Yani teknik-taktiği, hatta skoru bile konuşulması zor bir geceydi.

Trabzonspor için artık lig uzatmalarda. Haftaya Sivas deplasmanında da akıllar tatilde olacak, futbol özneli beklenti pek yok.

Ancak hem mevcut yönetimde hem de biliyoruz ki taraftarlar üzerinde beklenti büyük. Hadi bu yıl da kadro yeniydi, Vahid felaketi yaşandı, takım geç açıldı. Her mazeretin son sezonu geride kalıyor yavaş
yavaş. Asla tek başarı kupa ve şampiyonluk demiyorum ama taraftarın görmek istediği ile ortadaki eser doğru orantılı değil. Hatta sadece taraftar da değil, başkanından hocasının kadar hiçbirinin bu eseri
sahipleneceğini sanmam. Kısacası, öylesine (!) maçlar için bu kadar zahmete de paraya da gerek yok.

YORUM YAZ