ÖVÜNÇ; “YANLIŞ ANLAŞILMA ORTADAN KALDIRILDI”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2017 - 16:58, Güncelleme: 20.06.2017 - 16:58
 

ÖVÜNÇ; “YANLIŞ ANLAŞILMA ORTADAN KALDIRILDI”

Manisaspor’un ikinci başkanı Hakkı Övünç, kaleci Emrah Tuncel’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım hakkında açıklama da bulundu. Övünç; “Bir yanlış anlaşılma söz konusu. Başkanımız Mergen, Emrah ile konuşup durumu tatlıya bağladı.” Dedi.
Manisaspor ve kaleci Emrah Tuncel arasında olan hukuki prosedürün yanlış anlaşılmasından kaynaklı yapılan sosyal hesaptan paylaşım ve çıkan haberler hakkında takım cephesinden açıklama geldi. Manisaspor’un ikinci başkanı Hakkı Övünç; “Emrah maalesef ki konuyu yanlış anladı. Bunun üzerine bir anlık kızgınlık ile bir takım açıklamalarda bulunmuş. Abdullah Mergen konuyla ilgili kendisiyle bir görüşme gerçekleştirdi ve bu yanlış anlama ortadan kaldırıldı. Emrah Tuncel’de bu görüşmenin ardından sosyal medyadaki paylaşımlarını sildi.” dedi.    “BİZİ İTİBARSIZLAŞTIRAMAYACAKLAR!” Abdullah Mergen’in Manisaspor başkanlığına geldikten sonra bir çok sorunla karşılaştığını ve takımın sırtında kambur olan yüzlerce dosyanın kapatıldığını belirten Övünç;  “Biz sorunlarla uğraşırken, menşei tarafımızca bilinmekte olan bazı art niyetli çevreler, hep bir hata, kusur arayarak kamuoyunda yönetimimizi ve kulübümüzü itibarsızlaştırma çalışmalarını sürdürmektedirler. Yalancılık ithamlarıyla iftiraya uğrayan Başkanımız Abdullah Mergen ve yönetim kurulumuz bu söylemlere fırsat veremeyecek ve iftiracılara hadlerini bildirecektir. Onların bütün bu çabalarına rağmen Abdullah Mergen başkanlığındaki Manisaspor yönetim kurulu, Manisaspor’u geçmişin kamburundan, yükünden kurtarmaya devam edecektir.” diye konuştu.  
Manisaspor’un ikinci başkanı Hakkı Övünç, kaleci Emrah Tuncel’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım hakkında açıklama da bulundu. Övünç; “Bir yanlış anlaşılma söz konusu. Başkanımız Mergen, Emrah ile konuşup durumu tatlıya bağladı.” Dedi.
Manisaspor ve kaleci Emrah Tuncel arasında olan hukuki prosedürün yanlış anlaşılmasından kaynaklı yapılan sosyal hesaptan paylaşım ve çıkan haberler hakkında takım cephesinden açıklama geldi. Manisaspor’un ikinci başkanı Hakkı Övünç; “Emrah maalesef ki konuyu yanlış anladı. Bunun üzerine bir anlık kızgınlık ile bir takım açıklamalarda bulunmuş. Abdullah Mergen konuyla ilgili kendisiyle bir görüşme gerçekleştirdi ve bu yanlış anlama ortadan kaldırıldı. Emrah Tuncel’de bu görüşmenin ardından sosyal medyadaki paylaşımlarını sildi.” dedi.
 
 “BİZİ İTİBARSIZLAŞTIRAMAYACAKLAR!”
Abdullah Mergen’in Manisaspor başkanlığına geldikten sonra bir çok sorunla karşılaştığını ve takımın sırtında kambur olan yüzlerce dosyanın kapatıldığını belirten Övünç;  “Biz sorunlarla uğraşırken, menşei tarafımızca bilinmekte olan bazı art niyetli çevreler, hep bir hata, kusur arayarak kamuoyunda yönetimimizi ve kulübümüzü itibarsızlaştırma çalışmalarını sürdürmektedirler. Yalancılık ithamlarıyla iftiraya uğrayan Başkanımız Abdullah Mergen ve yönetim kurulumuz bu söylemlere fırsat veremeyecek ve iftiracılara hadlerini bildirecektir. Onların bütün bu çabalarına rağmen Abdullah Mergen başkanlığındaki Manisaspor yönetim kurulu, Manisaspor’u geçmişin kamburundan, yükünden kurtarmaya devam edecektir.” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.