Haberler

Otostop çeken genç kadının hayatı karardı! Zorla uyuşturucu kullandırıp tecavüz ettiler

Güncelleme:

İstanbul'da otostop çeken 23 yaşındaki genç kadın, aracına bindiği şahıs tarafından aylarca alıkonuldu. Zorla uyuşturucu kullandırılan talihsiz kadın defalarca tecavüze uğradı.

İstanbul'da bir aile yakınıyla tartışan genç kadın Arnavutköy'de otostop çekmesi ardından hayatının en kötü aylarını yaşadı. Aracına bindiği şüpheli tarafından aylarca alıkonulan genç kadına zorla uyuşturucu kullandırıldı. Defalarca cinsel saldırıya uğrayan genç kadın kaçmak istedi ancak hep tehdit edildi. Son olarak şüphelilerin elinden kaçan kadın, soluğu emniyette aldı. İfadesi ardından başlatılan soruşturma tamamlandı. Tutuklanan şüpheliler hakkında iddianame düzenlendi.

OTOSTOP ÇEKTİ

Sabah'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre; skandal olay 23 yaşındaki müşteki Ravana A'nın emniyet ifadelerine yansıdı. Ravana A. ifadesinde, İstanbul'a ailesi ile gelip burada yaşamaya başladığını, son bir senedir Ziya Ö. ile kaldığını, kendisini babası gibi sevdiğini, kavga ettikleri sırada dışarı çıktığını, Arnavutköy'e giden yolda İstanbul yönüne gitmek isterken parası olmadığı için yolda otostop çekmesi üzerine bir aracın durduğunu kaydetti.

"GİDECEK YERİN YOKSA, BENİM BİR YERİM VAR"

Kendisini bırakabileceklerini söylediklerini, aracın içerisinde 26 yaşındaki şüpheli Ahmet B. ve Lokman isimli iki erkek şahsın olduğunu, evvelce bu kişileri görmediğini, yolda konuşur iken şüpheli Ahmet B'nin "Benim bir yerim var, gidecek yerin yoksa seni buraya bırakabilirim, burada kalabilirsin" demesi üzerine kabul ettiğini ifade etti.

SİGARA DİYE UYUŞTURUCU VERDİLER

İlk başta çok iyi davrandıklarını, sonrasında bir sigara teklif ettiklerini, normal sigara zannedip içtiğini, uyuşturucu madde hiç kullanmadığını, bu sigarayı içince başının dönmeye başladığını, sonrasında hatırladığı kadarıyla şüpheli Ahmet'in sağ omuzuna bir bıçak dayayıp omzunda yaralar açtığını ileri sürdü.

OMZUNA YARA AÇIP TECAVÜZ ETTİ

İtiraz etse de şüphelinin bu duruma devam ettiğini, bu esnada ayrıca tecavüz ettiğini, bu duruma da itiraz ettiğini hatırladığını ifade etti. İtiraz ettiğinde bıçakla işkence ederek eylemine devam ettiğini hatırladığını, ağzını tutarak "Sen benim nasıl bir deli olduğumu bilmiyorsun" dediğini hatırladığını kaydetti.

Sonrasında şüpheli Ahmet'in gittiğini, Ahmet'in sigara verirken Lokman'ın yanlarında olduğunu, Lokman'ın sonrasında bu eve Ahmet ile uyuşturucu getirdiğini, sonrasında Lokman'a ne olduğunu görmediğini belirtti.

"SENİ BURAYA KİM GETİRDİYSE O ALACAK"

Aynı gece şüpheli Ahmet gittikten sonra, ismini daha sonra öğrendiği şüpheli Hilmi E'nin evin içinde olduğunu ve uyuşturucu madde verdiğini, sonrasında neler olduğunu hatırlamadığını ifade etti.

Sabah uyandığında yanında bu şahsın olduğunu, gitmek istediyse de "Seni buraya kim getirdi ise o alacak, bir yere gidemezsin" diyerek göndermediğini ifade etti.

"SENİ KORURUM" DEYİP İMZA ATTIRDI

Sonrasında bu kişi ile sohbet etmeye başladıklarını ve kendisine "Seni korurum" dediğini, arazilerinin olduğunu söyleyince de beyaz bir kağıt çıkartıp "Bu malların yüzde ellisi senin" diyerek imza attığını ve verdiğini kaydetti.

AYLARCA EVDE TUTULDU

3 ay boyunca bu evde kaldığını, bir süre sonra kendisinin ayrılmak istediğini, kendisinin tabanca ile tehdit edildiğini, bir gün yakında bulunan bir komşuya "Beni öldürüyorlar" diyerek evden kaçtığını, bir kadının kendisini evine aldığını, oradan polisi aradığını dile getirdi.

Kısa süre ardından şüphelilerin elinde kurtulan genç kadın, soluğu emniyette aldı. Ravana, şüpheli Ahmet ve Hilmi'den şikayetçi oldu. Şikayet ardından başlatılan soruşturma kapsamında şüpheliler hakkında iddianame düzenlendi.

BEYANLARI ÇAKIŞTI

İddianamede şüpheli Ahmet B'nin ifadesi yer aldı. Şüpheli verdiği ifadesinde, müştekinin şüpheli Hilmi'nin evinde kaldığını, bu süreçte 1 kez Hilmi'nin evine gittiğini beyan ederek üzerine atılı suçları kabul etmedi. Şüpheli Hilmi E. ise Ahmet ile müştekinin 4 gün kadar kendi evinde misafir olarak kaldıklarını, müştekinin birkaç gün aralıklarla gelip yine kaldıklarını beyan ederek üzerine atılı suçları kabul etmedi.

MAHKEME "İFTİRA" YOK DEDİ

Savcılıkça, Ahmet B'nin Ravana A'ya cinsel saldırıda bulunduğu, bu sırada bıçak ile omuzundan yaralamak suretiyle basit tıbbi müdahale ile iyileşebilecek şekilde yaralanmasına sebebiyet verdiği kaydedildi. Müştekiyi, cinsel amaçlı olacak biçimde müştekiyi maddi ve manevi cebir yolu ile alıkoyduğu belirtildi.

Şüpheli Hilmi'nin müştekiyi cinsel amaçlı olacak şekilde kolluk görevlilerince ele geçirilemeyen tabancayla maddi ve manevi cebir uygulamak suretiyle alıkoyduğu, rızası dışında cinsel saldırıda bulunduğu kaydedildi.

Savcılık, müşteki ve şüphelilerin evvelce birbirlerini tanımadıklarını, aralarında herhangi bir husumetin olmadığını, şeref ve namusu ilgilendiren bir konuda müştekinin şüphelilere iftira atmalarını gerektirir ciddi bir nedenin mevcut olmadığını kaydetti.

TUTUKLU YARGILANACAKLAR

Tutuklanan şüpheliler Ahmet B. ve Hilmi E.'nin 'Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma', 'Nitelikli Cinsel Saldırı' suçlarından cezalandırılması talep edildi. Şüpheliler ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (176)

burada fetva alınmaz fetva verilir.:

bir kadın değil otostop mecbur olmadıkça bu ahirzamanda dışarı dahi tek başına çıkmamalıdır. kapalı bir ortamda (araba da kapalı ortam oluyor) bir kadın kendine İslam hukukuna göre helal olan yabancı bir erkekle baş başa kalamaz.

36
24
yanıtYanıtla
Nevzat Çetin:

Hoca fetva vermişsinde senin dünyadan haberin sizin gibiler dünyayı medreselerde gül reçeli, bulgur pilavı, ve un çorbası yeyip medrese penceresinden bakarak tanıyorlar, kafana bir fes, ayağına şalvar, ve cüppeyide giydinmi cennette yerin hazır ver fetvayı ver fetvayı ondan sonra.

yanıt3
yanıt3
Halil:

Senin mantığına göre kimse otobüse binmesin, hastaneye gitmesin, bulunduğunuz mağaradan çıkmayın inşallah...

yanıt1
yanıt1
Engin:

Otostop demek bahtina ne çıkarsa demek

32
21
yanıtYanıtla
Ooooo:

Yani burada suçlu erkeklermi? Hayır hayır! Genç bir kız nasıl otostop çekiyor? yaşı ve cinsiyeti itibarıyla otostop çekmesindeki amaç zaten böyle durumlara düşmeyi göze almak değilmi? İnsanlar kavun değilki koklayasın! tabi önüne kim çıkarsa çıksın razısın anlamına gelir senin otostop çekmen, herkes ailesiyle tartışabilir, gayet normal, ama senin yaptığın hiiiiiiç normal deği! hırsınan kalkan zararla oturur, işte manzarada göründüğü gibi!!!

13
36
yanıtYanıtla
. Keramibeyamca:

Terbiyesizliğe gerek yok!

yanıt1
yanıt0
Dekan tok:

Allah hepinizin belasini versin, Allah depremde sallasin, simsekler dusursun yuvaniz dagilsin. Sozleri icin 40 yasin okuyacagim felakete ugrayin diye, tutarmi tutR

yanıt0
yanıt0
EL İNSAF:

İnsanların Allah''a inanması, İnanmaması umurumda değil. Allah''tan korkması da umurumda değil AMAAAAİnsanların hukuktan, polisten, adaletin elbet bir gün sağlanacağını bilmesi ve KORKMASI gerek. BU SÖYLEMLERİN SUÇTUR. OLAYI NORMALLEŞTİRMEDİR. SADECE MİLLETVEKİLİNİN DEĞİL TÜM VATANDAŞLARIN DOKUNULMAZLIK HAKKI VARDIR!

yanıt2
yanıt3
Akıllı ol:

Ne diyorsun alooo. Otostop çekerek bir yerden bir yere gidecekmiş. Bir gün sen veya bir yakının da olur ya bir otostop çekebilirsin ve bunlar başına veya başınıza gelirse bu yazdığını aklına getir. Allah rızası için bir yardım yapacaklardı ama nefislerine yenik düştüler. Yaşamı boyunca insanın karşısına bir kere iyilik yapmak çıkar ve onunda kendisi bok eder. Sonrada erkek diye gezer. Ama hain ve teröristtir. Nokta

yanıt3
yanıt1
Af yasası çıkarmayın.:

Bu ülkede ateşli silah taşıyana 20 yıl, kesici alet taşıyana 15 yıl ceza vereceksin, bunun gibi cinsel suçlara teşvik edenlerede 10 yıl direk vereceksin, bu kanunlar çıksın inanın kimse üzerinde toplu iğne taşımaz, cinsel organını kuşakla sararlar ki belli olmasın da ceza almayalım diye. Ama bu kanunların çıkarılmasını kim sağlayacak ki. Sonrada insanlar ben yandım başkası yanmasın diye feryat ediyor. Temizleyin bunun gibilerini bakalım ülkede suç diye birşey kalıyormu. Bu ülkeye bu kadar demokrasi çok fazla.

yanıt2
yanıt0
Tüm 176 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title