OTOMOBİL ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

Karşıdan karşıya geçmek isterken hayatını kaybetti.

OTOMOBİL ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ


Hendek’te çalıştığı fabrikaya gitmek için karşıdan karşıya geçmek isteyen Fatma Çaltepe (57) yoldan karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, bu sabah Saat 07.45 sıralarında çalıştığı fabrikaya gitmek isteyen Fatma Çaltepe (57) Hendek Akova Mahallesi D-100 Karayolu Hantek konutları mevkiinde yoldan karşıya geçtiği sırada Sakarya istikametine seyreden E.P.  idaresindeki 34 GG… Plakalı otomobil çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay sonrası hayatını kaybeden Fatma Çaltepe’nin cansız bedeni Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Fatma Çaltepe’nin cenazesi Büyükdere’deki hanesine götürüldü.

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fatma Çaltepe’nin cenazesi yarın Öğle namazına müteakip Büyükdere Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Daha çok can gitmeden çözüm bulunsun

Kaza sonrası birçok vatandaş tepki göstererek aynı yerde birçok kazanın meydana geldiğini dile getirerek; bu yol kazalara ve can almaya devam ediyor. Yetkililer buraya biran önce çözüm bulmalıdır. Yoksa burası daha çok can almaya devam edecek. Ya trafik ışıkları yapılsın. Yâda orta bölümü kapatılsın diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 14:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk Çiftçioğlu
Faruk Çiftçioğlu - 7 yıl Önce

allah aşkına ya kapatın yada bir an önce ışıklandırma yapılsın bende orada kaza yaptım lütfen yetkililer koltuğundan kalkıp bir incelesin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184