İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

Otobüste korona paniği

03-06-2020 21:38:23 - YAŞAM
Otobüste korona paniği

İstanbul’dan Diyarbakır’a doğru yolcu otobüsüyle yolan çıkan ve yolda test sonuçlarının pozitif olduğu öğrenilen kadın,Sakarya’da hastaneye kaldırıldı

Özgür Adımlar
Yaptırdığı korona test sonucunu beklemeden İstanbul’dan Diyarbakır’a doğru yolcu otobüsüyle yolan çıkan ve yolda test sonuçlarının pozitif olduğu öğrenilen kadın, Sakarya’da hastaneye kaldırıldı. Yoluna devam eden otobüs ise Bolu’da karantinaya alındı.
 
Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da yaşayan S.Ç. isimli yaşlı kadın 2 gün önce korona virüs testi yaptırdı. Test sonuçları henüz çıkmayan kadın, memleketi Diyarbakır’a gitmek için bilet aldı. İstanbul’dan hareket eden otobüse binen kadının test sonuçları yolculuğu esnasında doktoru tarafından kendisine aktarıldı. Yolda panikleyen kadın durumu muavine bildirince, Diyarbakır’a gitmekte olan yolcu otobüsü Sakarya’da durdu.
 
Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen kadın karantina altına alınırken, yolcu otobüsü ise tekrardan hareket etti. Durumun bildirilmesi üzerine otobüsün Bolu’da durdurularak karantinaya alındı. Kadının hastanede tedavisi sürüyor.
 
Otobüs muavini ise, “Virüs testi pozitif çıkan kadın beni öptü, bahşişte verdi. Korona virüs testi pozitif çıktı teyzenin, İstanbul’dan Diyarbakır’a gideceğim. 2 çocuğum var ben onların yanına gideceğim belki benim de testim pozitiftir” dedi.
Güven Yapı
Otobüste korona paniği
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Emre61 4 yıl önce2020-06-04 09:25:25

medem şüphen vardı test sonucunu bekleseydin... bizim insanımız akıllanmaz... yazık

0
-0
zfrdrtli 4 yıl önce2020-06-04 09:17:43

Benim anlamadığım bu kadın İstanbul da otobüse biniyorsa neden orada kontrol edilmiyor veya fark edilmiyor da taa Sakarya ya kadar gelip burada hastaneye kaldırılıyor anlamadım. Bu kontrol otobüse binmeden önce yapılıp vaka rastlanırsa müdahale edilmesi gerekmiyor mu çok ilginç.

0
-0
Scarbirds 4 yıl önce2020-06-03 22:33:09

Muavin öptürmüş

0
-0
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)