Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Otobüs şoförlerini dövdüler!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şehir içi otobüs şoförleri Recep Çoban ve Şaban Furuncu, Özel Darıca Halk otobüs işletmeleri yöneticilerince darp edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı

SEBO min 211Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark A.Ş.’ye bağlı şehir içi minibüslerde çalışan Recep Çoban ve Şaban Furuncu, bugün saldırıya uğrayarak darp edildi. Gebze ilçesinde Farabi Durağı’nda meydana gelen olayda iddialara göre Özel Darıca Halk otobüs işletmeleri yöneticilerince darp edildi. Hastanede müşahade altında tutulan şoförlerin hayati tehlikeleri bulunduğu öğrenildi. Şoförlerin yolcu aldıkları için saldırıya uğradıkları ifade edildi.

SALDIRIYA UĞRADILAR

Şoförlerin üye olduğu Demir Demiryol İş Sendikası Adapazarı Şubesi’nin başkanı Cemal Yaman, yaşanan saldırıyı şu ifadelerle anlattı: “25 Şubat 2020 tarihinde bugün saat 14.30 sıralarında Ulaşımpark Gebze otobüs işletmesinde çalışmakta olan Recep Çoban ve Şaban Furuncu adlı üyelerimiz, Darıca Farabi Hastanesi durağında Özel Darıca Halk otobüs işletmeleri yöneticileri tarafından darp edilmişlerdir.

“HAYATİ TEHLİKELERİ VAR”

Üyelerimiz, Darıca Farabi Hastanesi’nde müşahede altında tutulmakta ve hayalı tehlikeleri bulunmaktadır. Sermayesi alın teri olan ve halka hizmetten başka bir amacı olmayan çalışanlara karşı yapılan saldırıyı Gebze halkına yapılmış sayıyoruz. Arkadaşlarımıza yapılan bu kabul edilemez menfur saldırıyı şiddetle ve nefretle DemiryoI-İş Sendikası olarak kınıyor. Bunu yapan kişilerin adalet önünde hesap vermeleri için her türlü yasal desteği vereceğimizin bilinmesini istiyoruz.”

Yaman, bu saldırıların son bir yıl içerisinde dördüncü kez gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

f3f8549c 512e 48f9 b997 c739bb6a8fd2