Genel

ÖSYM'nin Plansızlığı ÖABT'ye Girecek Adayları Vuracak

Kamupersoneli.net sitesi olarak bilindiği gibi daha önce yaptığımız haberlerde 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşamış olduğumuz hain darbe girişimi nedeniyle, ÖSYM nin açıklamış olduğu sınav takviminde , ÖABT sınavının 16 Temmuz’da yapılacak olmasının hata olduğu ve bunun mutlaka ertelenmesi gerektiğini yazmıştık. 

ÖSYM ise yıl içinde herhangi bir değişiklik yapmadı ve sınav giriş yerlerini de dün açıkladı.

Oysa ki sınava girecek adaylar yaklaşık 2 haftadır , yapılması planlanan etkinlikler ve anma törenleri nedeniyle sınavın erteleneceğini düşünüyorlardı. Zaten çoğu aday farklı illerde sınava girecek olmanın sıkıntısını yaşarken, biletini ve kalacağı yeri ayarlamışken, birde 2 haftadır sınavın ertelenip ertelenmeyeceği tartışmasıyla neden karşı karşıya bıraktık.

Peki Sayın ÖSYM yetkilileri !  Sınava giren onbinlerce ÖABT adayına bu sorunu yaşatmak zorunda mıydık?. 15 Temmuz gerçeği ortadayken sınav takvimi hazırladığınızda neden farklı bir tarihe alınmadı bu sınav. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Gercekten stresliyiz bunu bize sinav oncesi yapiyolar ve bir aciklamada yok ve bide aciklama beklerken giris yerleri aciklaniyor. Ne yapilir ne denilir acaba darbe gosterilerinin olcagini bile bile bunu niye yaparlar anlamak zor!

  2. YEter artık bıktırdın ÖSYM!!!!!!!!! Gidin istifa falan edin binlerce insanın kafasını karıştırmaktan başka bi işe yaramıyorsunuz….. şunu bi hafta sonra yada önce yapsanız ölmezdiniz. Uykusuz yorgun sesten gürültüden uyuyamamış öğretmen adaylarının ahı üzerinize olsun!!!!!!!!!!

  3. Ertenmesi icin change org da imza kampanyasi var arkadaslar bilginize fakat su an pek bilinmiyor

  4. Etkinliklere anma torenlerine katilmak isteyen binlerce insan var bir

  5. Anma torenine ve etkinliklere katilmak isteyen binlerce aday var bu nasil sorumsuz bi dusuncedir

  6. Etkinliklere anma torenlerine katilmak isteyen binlerce insan var bu nasil bir dusuncesizliktir katilsak sabaha kadr uykusuz bekliycez katilmasak evde dursak gene uykusuz olucaz disardan gelen onlarca insan olucak otel vs ulasimi sakinligi nasil sagliycaksnz pes yani

  7. öabt den sınava giren aday sayısından daha çök adyın girdiği gy-gk sınavı her ilde yapılıyorda neden öabt her ilde yapılmıyor ey ösym bunun mantıklı bi açıklaması var mı habi onu geçtim sınav saati için neden uzaktan gelenler düşünülmüyor Allahtan reva mı bu bu sıkıntıları yaşatıyorsunuz

  8. reis bu işe el atmalı.anlaşılıyor ki ösym hala fetö den temizlenememiş….

  9. spekülatif haber yapmayın ne alakası var? mağdur öğretmen edebiyatından sıkıldık bıktık artık !!! ülkenin sorunu sadece öğretmenler mi !

  10. Bir sürü sorunu var memleketin. Bu da yeni bir sorun. Sorunlar dile getirilecek, haber yapılacak, herkes saygı çerçevesinde sorunlarını dile getirmekte özgürdür. Ve öğretmen adayları sınav tarihi değişmez ise gerçekten mağdur olacak. 15 Temmuz ve sonrasını şehir merkezinde yaşadıysanız eğer ve bu yaz sıcaklarında klimanız olmadığı için pencereleri açmak zorundaysanız, daha şimdiden sizi zorlu bir sınavın beklediğini kestirebilirsiniz. Bu nedenle yetkililerden beklentimiz sınavı daha uygun bir tarihe ertelemeleridir.