Osmanlıspor'dan Aminu Umar, Serdar Gürler ve Umut Nayir'in transferi hakkında resmi açıklama!

21.06.2018 - 14:21 | Son Güncellenme: 21.06.2018 - 17:21

Umut Nayir, Ankaragücü'nde kalacak mı? Serdar Gürler'e Galatasaray'dan teklif var mı? Amınu Umar, Trabzonspor'la anlaştı mı?

Osmanlıspor'dan Aminu Umar, Serdar Gürler ve Umut Nayir'in transferi hakkında resmi açıklama!

Osmanlıspor'da sözleşmesi devam eden Aminu Umar, Serdar Gürler, Musa Çağıran ve Umut Nayir'in ismi başta Galatasaray olmak üzere Beşiktaş, Trabzonspor ve birçok takımla anılırken; Osmanlı cephesinden bu futbolcularla ilgili açıklama geldi.

Osmanlıspor İdari Menajeri Ender Yurtgüven, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Ender Yurtgüven, "Maalesef Osmanlıspor adına kötü bir sezon geçirdik. Sonuçta hayat devam ediyor. Osmanlıspor olarak kendimizi Süper Lig'e ait hissediyoruz. 1. Lig'de 3 sene önce de yer aldık. Favorinin olmadığı, keyifli, sürprizlere açık bir lig. Biz de ilk senemizde tekrar Süper Lig'e dönmek istiyoruz." dedi.

N'Diaye, Galatasaray'a dönecek mi?

Badou N'Diaye'nin İngiltere'de kalacağını ifade eden Yurtgüven, "Hak etmediğimiz bir şekilde küme düştük. Kadro kalitemiz ligi 5 veya 6. bitirebilecek seviyedeydi. Başarısızlığı da hep beraber üstlenmeliyiz. Kadromuzu korumak istiyoruz. Değerini bulan oyuncu gidebilir. Geçen sene şampiyonluğa oynayan Galatasaray'a Badou N'Diaye gibi bir oyuncuyu sattık. N'diaye bizde görev aldığı sürede hedefinin Premier Lig olduğunu söylerdi. Galatasaray onun için iyi bir basamak oldu. Ben N'diaye'nin İngiltere'de önemli bir transfer yapacağını düşünüyorum. İyi bir teklif gelmezse Türkiye'ye dönebilir" ifadelerini kullandı. 

Aminu Umar'ın serbest kalma bedeli 15 milyon dolar

İsmi sıklıkla Trabzonspor'la anılan Aminu Umar hakkında da konuşan Ender Yurtgüven, "Bize Aminu Umar ve herhangi bir oyuncu için resmi teklif gelmedi. Basında yer aldığı gibi bonservis bedeli haberleri de doğru değil. Bizim takımda çıkış bedeli olan tek oyuncu Aminu Umar o da 15 milyon dolar. Serdar Gürler için bir çıkış bedeli yok. Hiçbir kulübe de fiyat vermedik. Aminu Umar için gelmiş resmi bir teklif yok. Biz zaten kulüplerle menajerler aracılığıyla değil, direkt görüşüyoruz" açıklamasında bulundu. 

'Umut Nayir, Osmanlıspor'da kalacak!'

Ankaragücü ve Göztepe'nin transfer gündeminde yer alan Umut Nayir'le ilgili olarak ise Yurtgüven, "Umut Nayir çok kaliteli ve geleceği parlak bir oyuncu. Onu Süper Lig'de kullanmak isterdik fakat bir talihsizlik oldu. Umut Nayir tecrübe kazandı, bizimle bu sezon devam edecek. Genel olarak söyleyelim, kadromuzdaki hiçbir oyuncuya transfer teklifi gelmedi" diye konuştu. 

'Müjdat Yetkiner ve ekibiyle anlaşmadık!'

Ender Yurtgüven sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Mustafa Reşit Akçay ile büyük başarılara imza attık. Takımımızla uyumlu olduğu için birbirimizi tercih ettik. 1.Lig'i de biliyor. Süper Lig'e de onunla çıkacağımıza inanıyorum. Kendisiyle 3 yıllık bir sözleşme imzaladık. Fenerbahçe'den ayrılan Müjdat Yetkiner, Kemallettin Şentürk ve Saffet Akbaş'la kesinlikle anlaşmamız olmadı. Kendileriyle görüşmem bile olmadı. Ne yazık ki bu haberler pazarlama haberleri"

Senin için hazırladığımız haberler