19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Osmanlıspor sahasında Olympiakos'a 3-0 mağlup oldu

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş mücadelesinde Osmanlıspor sahasında Olympiakos'a 3-0 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti.

23 Şubat 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Osmanlıspor sahasında Olympiakos'a 3-0 mağlup oldu

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Osmanlıspor, Olympiakos ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Olympiakos, Osmanlıspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Olympiakos, aldığı bu skorla UEFA Avrupa Ligi'nde adını 3. tura yazdırdı.

Olympiakos'a temsilcimiz Osmanlıspor karşısında galibiyeti getiren golleri 47 ve 86'da Ansarifard, 70. dakikada Elyounoussi kaydetti.

Osmanlıspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, 5-1 kazandıkları Adanaspor maçının ilk 11'inde tek değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam, orta sahada Mehmet Güven'in yerine Musa Çağıran'ı ilk 11'de tercih etti.

Osmanlıspor mücadelenin 11. dakikasında etkili bir pozisyon yakaldı. Sol kanattan açılan ortada Webo topa dokundu ancak top direğin az farkla yanından auta çıktı. İki takım da kontrollü bir oyun sergilerken, ilk 20 dakikada daha fazla rakip sahada gol arayan taraf temsilcimiz Osmanlıspor oldu.

İlk yarıda her iki ekip de çok risk almadan, kontrollü bir oyuncu tercih etti. İlk 45 dakikanın kalan kısmında iki takım da skoru değiştirecek golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

OSMANLISPOR İKİNCİ YARIDA YIKILDI...

İkinci yarı golle başladı. 47. dakikada Olympiakos'un kullandığı kornerde top arka direkteki Karim Ansarifard'ın dokunuşu ile ağlara gitti. Konuk ekip bu golle temsilcimiz karşısında 1-0 öne geçti.

Golden sonra beraberlik için yüklenen Osmanlıspor'da Regattin ceza sahasında topla buluştu. Regattin sol çaprazdan çok sert vurdu ancak kaleci Leali zor da olsa topu kornere çeldi.

Mücadelenin 70. dakikasında savunmamızın arkasına Athanasios Androutsos sarktı. Androutsos ceza sahasına girdikten sonra rakibini geçti ve kale önüne doğru hareketlenen Tarik Elyounoussi'ye topu ortaladı. Elyounoussi de müsait pozisyonda boş kaleye yaptığı kafa vuruşuyla topu gönderdi. 70. dakikada Olympiakos skoru 2-0'a getirdi. 86. dakikada Olympiakos'ta bir kez daha Karim Ansarifard sahneye çıktı ve attığı golle skoru 3-0'a getirdi.

Mücadelenin kalan kısmında her iki ekip de başka gol bulamadı. 90 dakika sonunda Olympiakos, temsilcimiz Osmanlıspor'u 3-0 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi.