1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Osman Ulunç: Kudüs Özgür Olana Dek Susmayacağız!
Osman Ulunç: Kudüs Özgür Olana Dek Susmayacağız!

Osman Ulunç: Kudüs Özgür Olana Dek Susmayacağız!

Osman Ulunç: Kudüs Özgür Olana Dek Susmayacağız!

A+A-

ABD'nin Kudüs provokasyonu ve İsrail'in Filistinlilere uyguladığı katliamın ardından ayağa kalkan Türkiye, yarın İstanbul'da Yenikapı'da düzenlenecek olan "dev miting"e hazırlanıyor. 

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç bir açıklama yaparak, 18 Mayıs 2018 Cuma Günü saat 16.00'da İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek olan ""Zulme Lanet Kudüs’e Destek Mitingi"ne tüm halkımızı katılmaya davet etti. 

Ulunç yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi: "Kudüs Müslümanların kalbi ve ilk kıblesidir. Kudüs bizim namusumuzdur. Bu vahşet karşısında susmayan bir Türkiye var. Dünya devletlerinin kör ve sağır rolü yaptığı bir dünyada, susmayan bir liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Cumhurbaşkanımızın Kudüs'e sahip çıktığı kadar, bütün Müslüman aleminin bu şekilde bu olaya sahip çıkmasını bekliyoruz." diye konuştu.

Kudüs davasının sadece Türkiye'nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davası olmadığını söyleyen Ulunç, tüm Müslümanları ve Müslüman ülkelerin liderlerini Kudüs'e sahip çıkmaya çağırdı.

Vatandaşları mitinge davet eden Ulunç, "Biz uyanık olmalıyız, dik durmalıyız ve davamıza sahip çıkmalıyız. Allah'ın izni ile İslam dünyası davasına sahip çıkarsa, vicdan ve hassasiyet sahibi herkes görecek ki zulmü yapanlar zulmüne yenik düşecektir." dedi.

Yüzbinler Yenikapı'da buluşacak

Filistin'e destek verilecek, İsrail kınanacak. "Zulme Lanet Kudüs’e Destek Mitingi" için yüzbinler Yenikapı'da buluşacak.

İstanbul'daki miting ilk olacak. Ardından Filistin'e destek mitingleri devam edecek.

Pazar günü de Diyarbakır'da miting düzenlenecek.

 

Bu haber toplam 1521 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.