131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

OSMAN MURAT, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

9 Ekim 2018, Salı 06:58

     


CHP Aliağa İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Aliağa Emek Bürosu Başkanı Osman Murat, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

CHP Aliağa İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Aliağa Emek Bürosu Başkanı Osman Murat, CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Osman Murat’ın aday adaylığı açıklamasına çok sayıda partili katıldı. Başka bir programı nedeniyle toplantıya katılamayan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın mesajını İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Aktaş okudu. Aktaş, Durmaz’ın mesajını okumasının ardından partisinin ilçe yönetimi adına Osman Murat’a çiçek takdim etti.

“Ortak değerleri talan eden zihniyeti değiştirmek için adayım”

Bu göreve talip olma sürecinde parti içinde siyasi olgunluğa kavuşmasında emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Osman Murat, “Bu gün Aliağamız için ben de varım demek için huzurunuzdayım. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını gerçek anlamda hayata geçirmek, demokratik kitle örgütleri ve diğer sivil toplum örgütlerini yerel yönetimlerde var etmek için adayım. Sorgulayan, takip eden ve sahiplenen insanlardan oluşan bir kent yönetimi için adayım. Aliağa’nın ortak değerlerini, parasını her türlü oyunlarla yasal kılıflar hazırlayıp talan edenleri, hizmet gibi gösterip eziyet eden, adaletsizliği, hırsızlığı, ahlaksızlığı sanki erdemmiş gibi gösterip, namuslu olmayı, memleketini sevmeyi, yaşama dürüstçe katılmayı utanılır hale getiren zihniyeti değiştirmek için adayım.” diye konuştu.

“Önce halk, sonra parti, daha sonra aday”

Kendisine yakışanı yapacağına partililerin önünde söz veren Osman Murat, “Aday gösterilip gösterilmemek benim için birinci öncelik değil. Bunu bilmenizi isterim. Kendim için duyduğum heyecanı inanın diğer arkadaşlarım için de duyuyorum. Bu süreç, bireylerin şahsi ikballerine feda edilmeyecek derecede önemlidir. Önce halk, sonra parti, daha sonra aday diyorum. Gün birlik günü, gün Aliağa’ya layık olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını kazanma günüdür. Ya kazanacağız, ya kazanacağız.” ifadelerini kullandı. Basın açıklamasının ardından Osman Murat ve partililer ilçe binası önünde toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler