Osman Demir'in mutlu günü

Osman Demir'in mutlu günü
Sarıyer Belediyesi Ruhsat Müdürü Osman Demir’in oğlu Yusuf Demir, Korupark’ta düzenlenen düğün töreniyle Merve Bektaş ile evlendi. Genç çiftin nikâh şahitliğini ise CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin yaptı.

Sarıyer Belediyesi Ruhsat Müdürü Osman Demir küçük oğlu Yusuf Demir’i evlendirdi. Bahçeköy yolundaki Korupark’ta gerçekleştirilen düğüne; CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen ve Milletvekili Adayı Dursun Bulut’un yanı sıra iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri katıldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Hacı Bektaş-ı Veli'yi anma etkinliklerinde olduğu için düğüne katılamazken, belediye çalışanları ile dostları Osman Demir’i bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Yüzlerce kişinin katıldığı düğünde Osman Demir tüm davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.

Nikâh şahitliğini Gürsel Tekin yaptı
Yusuf ve Merve’nin nikâh şahitliğini ise CHP Genel Sekreteri İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve ünlü reklamcı Turan Başartan yaptı. Tekin yaptığı kısa konuşmada genç çifte mutluluklar dilerken, “Benim çocukluk arkadaşım, okul arkadaşım ve hayatımın bütün dönemlerinde beraber olduğum Osman Demir’in oğlunun nikâh şahidi olmamdan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Tekin, konuşmasının ardından nikâh cüzdanını Turan Başartan’ın vermesini istedi. Başartan ise cüzdanı alkışlar eşliğinde geline verdi.  

Davetlilerin doyasıya eğlendiği düğün gece geç saatlere kadar devam etti.

 

Bu haber toplam 14235 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT