REKLAMI GEÇ

OSB yönetimi yaz saati uygulamasından dönülmesini istedi

OSB yönetimi yaz saati uygulamasından dönülmesini istedi

THY’nin uçak sefer saatlerini değiştirmesi Denizli sanayinin kalbi Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin de tepkisini çekti. Yapılan açıklamada sanayicilerin günü birlik iş görüşmelerinin olumsuz etkilendiği vurgulandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2018 Cuma, 10:27

THY’nın İstanbul – Denizli ve Denizli – İstanbul seferlerinde yaz saati uygulamasına geçmesi kentteki sanayicileri de rahatsız etti. Denizli sanayinin kalbi olan Organize Sanayi Bölgesi’nde yönetim kurulu sefer saatlerindeki değişiklikten duyduğu rahatsızlığı dile getirdi, saat değişikliklerinin günü birlik iş görüşmelerini olumsuz etkilediği kaydedildi.

Yeni düzenlemede sefer saatlerinin 26 Mart’tan itibaren değişeceği vurgusu yapıldı, İstanbul’dan kalkan sabah uçağının 07:30 seferinin 05:45 saatine alındığı kaydedildi. Uygulamanın, sanayicilerin özellikle yabancı müşterilerini Denizli’ye getirmelerini zorlaştırdığına dikkat çekildi.
Denizli Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulundan yapılan açıklamada; “Türk Hava Yolları’nın yapmış olduğu yaz saati uygulaması, değerli sanayicilerimizin günü birlik iş görüşmelerini olumsuz etkilemektedir. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak bu konu ile ilgili olarak sanayicilerimizden sürekli şikâyetler almaktayız. Türk Hava Yolları’ndan uçak sefer saatlerinin yeniden düzenlenmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını talep etmekteyiz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83