Büyük Torbalı

Ortaya çıktı!

TORBALI’YA son 10 yılda çıkan büyük ikramiye sayısı gün geçtikçe daha artıyor. İzmir’in en şanslı ilçesi olarak nitelendirilmeye başlanan Torbalı’ya, 22 Mart günü Milli Piyango İdaresi tarafından Ankara’da noter huzurunda yapılan Süper Loto çekilişi yine vurdu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Ortaya çıktı!
185 Görüntüleme
16 Nisan 2018 - 10:44
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Süper Loto çekilişi sonuçlarına göre 6 bilen iki kişiden birinin Torbalılı olduğu anlaşılmıştı. Tepeköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir şans oyunu işletmesinden oynadığı anlaşılan şanslının kim olduğu merak konusuydu. Şanslının kim olduğuna yönelik asparagas duyumların kol gezdiği ilçede Büyük Torbalı Gazetesi, şans oyunlarının nabzını tutarak, şanslıyı ortaya çıkardı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez şans oyunu Süper Loto’nun büyük ikramiye talihlisinin özel bir şirkette asgari ücrete çalışan bir kamyon şoförü olduğu anlaşıldı. Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşadığı öğrenilen kamyon şoförü 48 yaşındaki Mustafa Kaçmaz’ın kazandığı ikramiyeyi yatırım amaçlı kullandığı belirtildi. Tepeköy’de yüksek tutarlı bir dükkan satın alarak, kiraya vermeye başlayan kamyon şoförünün kendini gizli tutmak amacıyla ortaya çıkmadığı bildirildi.

İZMİR’İN EN ŞANSLI İLÇESİ

YAKIN arkadaş ve akrabalarına talihlinin kendisi olduğuna dair bilgiler verdiği anlaşılan kamyon şoförü Mustafa Kaçmaz’ın gerek yazılı gerekse de görsel medya üzerinden sıkça karşılaşılan akraba kriziyle karşılaşmak istemediği için bu yola başvurduğu öğrenildi. Büyük talihlinin kendi işlettiği işyerinin makinesinden çıkmasının büyük gurur kaynağı olduğunu belirten İbrahim Demir, oldukça mutlu olduğunu kaydetti. Torbalı’ya özellikle son yıllarda çıkan büyük ikramiyelerin ilçemizi İzmir’in en şanslı ilçesi konumuna getirdiğini sözlerine ekleyen Demir, “Torbalı gün geçtikçe büyüyor ve gelişiyor. Şans oyunlarına özellikle de son dönemde büyük bir rağbet söz konusu. Ya tutarsa düşüncesiyle insanlar şans oyunlarına yönlendi. Torbalı, şans oyunları konusunda gerçekten çok şanslı. Son 10 yıla baktığımız zaman büyük ikramiyelerde sık sık ilçemizin adıyla karşılaşıyoruz.” ifadesinde bulundu.

Murat CAN

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web