• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ortalığı karıştıracak olay! İYİ Parti'de rüşvet skandalı

Yeniakit Publisher
2019-11-20 23:13:00 - 2019-11-20 23:13:47
Ortalığı karıştıracak olay! İYİ Parti'de rüşvet skandalı

İYİ Parti Küçükçekmece İlçe Yönetiminde rüşvet skandalı patlak verdi. İlçe üyesi bir ismin, vatandaşın sorununu çözmek için 15 bin TL para aldığı ve olayın ortaya çıkmasının ardından ihraç talebiyle disipline sevk edildiği öne sürüldü.

Küçükçekmece İyi Parti’de yönetim kurulu üyesinin adı rüşvet skandalına karıştığı iddia edildi.

İYİ Parti Küçükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Namlı, R.Y isimli vatandaştan Küçükçekmece Belediyesi arasındaki bir sorunu çözmek için 15.000 TL para aldığı iddia edildi.

Problemi çözemeyen İYİ Parti Küçükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Namlı, paranın 5.000 TL’sini “İYİ Parti Küçükçekmece İlçe yönetimine bağışladım” diyerek R.Y’ye bir makbuz gösterdi.

Durumu öğrenen İYİ Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Namlı’yı ihraç etmek için İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı’na bir yazı yazarak “Hüseyin Namlı’nın parti ismini kullanarak gerçekleştirdiği bu rüşvet ve nüfuz ticaretinin partinin kamuoyundaki itibarını sarsacağı aşikâr olduğundan kendisinin disiplin kumluna sevk edilmesi ve partiden ihraç edilmesini talep etmek gerekmiştir.” denildi.

İYİ Parti Küçükçekmece İlçe başkanlığının ihraç talepli yazısı şu şekilde;
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI’NA

Rıdvan Yıldız isimli vatandaşın başvurusu üzerine yapılan incelemede İYİ Parti Küçükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Namlı'nın vatandaş ile Küçükçekmece Belediyesi arasındaki bir sorunu çözmek vaadiyle 15.000 TL para aldığı, sorun çözülmeyince vatandaşa “aldığı paranın 5.000 TL sini İYİ Parti Küçükçekmece İlçe yönetimine bağışladığını” belirterek bağış makbuzunu gösterdiği anlaşılmıştır. (Ek şikâyet dilekçesi)

Olayın bu şekilde gerçekleştiğinin anlaşılması üzerine bağış makbuzu iptal edilmiş ve 5.000 TL- şikâyetçi Rıdvan Yıldız’ın hesabına iade edilmiştir. (Ek Makbuz ve havale dekontu)

Hüseyin Namlı’nın parti ismini kullanarak gerçekleştirdiği bu rüşvet ve nüfuz ticaretinin partinin kamuoyundaki itibarını sarsacağı aşikar olduğundan kendisinin disiplin kumluna sevk edilmesi ve partiden ihraç edilmesini talep etmek gerekmiştir. Yukarıda açıklanan sebeplerle, Küçükçekmece İlçe Yönetim Kumlu Üyesi Hüseyin Namlı'nın cezalandırılması için disiplin kumluna sevk edilmesini ve partiden ihraç edilmesini saygıyla arz ederim.” (Habererk)

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mehmet

rüşvet lafını ağzınıza almayın. akpnin başını derde sokmayın. algı yapmayın ;)

Ne isler Vay

Ertugrul gelseydi oba adresine deystiridi:_ ama ne mal olduhunuzu azi da bilmese UFFFFFF: Bos konusana kadar meletin parasini neden Yiyorsunuz birinci burdan bile Saade T sininz ! sizlerin birisi tek amac ve figursunuz akil elden gitmis bi Bakirköylüsünüz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23