Ortağını öldürdü müebbet ceza aldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ortağını öldürdü müebbet ceza aldı
A
a

Eskişehir’de iş ortağını öldürdükten sonra metal dolaba koyarak boş araziye attığı ileri sürülen sanık müebbet hapis cezasıyla cezalandırıldı. 

Sütiş Eskişehir
Güven Yıldırım, kaybolduktan 4 gün 20 Kasım 2015 tarihinde sonra boş bir arazide metal dolabın içinde ölü olarak bulunmuştu. Konuyla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, cinayet sanığının Güven Yıldırım'ın ortağı olduğu ileri sürülen Yersel Deniz Y. olduğunu tespit ederek yakalamış, şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Olayla ilgili davanın görülmesine 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanığın yanı sıra Güven Yıldırım’ın eşi ile kızı ve avukatlar katıldı. Duruşmada sanık suçlamaları kabul etmeyerek Güven Yıldırım’ı başka kişilerin öldürdüğünü iddia eden sanık Yersel Deniz Y., “Ben bu cinayeti işlediysem, bana sebep ve bir menfaat göstersinler. Ben cesedi dahi görmedim. Cesedin üzerinde benle ilgili bir şey bulsunlar ben suçu kabul ederim” dedi.

Duruşmada kararını açıklayana mahkeme heyeti sanığı ‘Kasten Adam Öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi