banner221

Örnek Sokak İçin Çalışmalar Başladı

19 Mayıs Belediyesi örnek sokak uygulamaları projesi kapsamında Pazar mahallesinde daha önceden belirlediği sokaklarda çalışmalara başladı.

Örnek Sokak İçin Çalışmalar Başladı

19 Mayıs Belediyesi örnek sokak uygulamaları projesi kapsamında Pazar mahallesinde daha önceden belirlediği Mustafa Engizli Sokak ve Dağıstanlı Sokakta çalışmalara başladı. Alt yapı çalışmaları hızla devam eden sokaklarda kısa süre içerisinde üst yapı çalışmaları başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde çalışmaların başladığı sokaklarda bulunan esnafla bir araya gelen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ortak akıl vurgusu yapmış ve üst yapı çalışmaları hakkında esnaflardan görüş ve önerilerini almıştı.

Kısa sürede çalışmaları tamamlamayı planladıklarını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Yedaş, Telekom ve Saski tarafından alt yapı çalışmalarını tamamladıktan hemen sonra baskı beton çalışmalarıyla birlikte esnafımızın da talebi doğrultusunda sokaklarımızı tek şerit olacak şekilde dizayn edeceğiz. Üst yapı elemanlarıyla birlikte bu iki sokağımız örnek olacak ve bundan sonra ilçe merkezimizdeki diğer sokaklarımız da bunlara göre şekil alacak. İlçe esnafımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER