ÖRNEK ÖĞRENCİLER

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2017 - 10:38, Güncelleme: 17.10.2017 - 10:38
 

ÖRNEK ÖĞRENCİLER

Turgutlu Anadolu Lisesi öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlikle büyük bir farkındalık oluşturdu. Örnek öğrenciler, kendi aralarında topladıkları paralarla Turgutlu Hayvan Barınağında yaşayan köpeklere yiyecek ve klinik desteği verdiler.
HABER CANER KILIÇ Turgutlu Anadolu Lisesi öğrencileri, Turgutlu Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret etti. Öğrenciler harçlıkları ile kendi aralarında topladıkları paralarla, barınakta bulunan hayvanlara mama ve klinik desteği verdi.  Örnek davranış sergileyen öğrenciler, sokak hayvanlarına aldıkları yiyecekleri ve tedavilerinde kullanılması içintopladıkları paraları yetkililere teslim etti. Projeye önderlik eden öğrencilerden Berra Aydın, buradaki temel amacın unutulan sokak dostlarını hatırlamak ve bunun sürekliğini sağlayarak bir takım farkındalıklar yaratmak olduğunu söyledi. KÖPEKLERİ ELLERİYLE BESLEDİLER Turgutlu Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Seyhan Sallıtepe ise öğrencilere bu anlamlı davranıştan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi; “Öğrencilerimiz kendi aralarında topladıkları parayla araç bagajları dolusu mama ve ekmek almış. Bunun yanı sıra klinik desteği için de topladıkları paraları makbuz karşılığındaderneğimize teslim ettiler. Bu güzel davranışlarından ötürü öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi. Öğrencileri, daha sonra barınağı gezerek bir süre burada yaşayan hayvanları sevdi. Ardından barınak gönüllüleri ile birlikte hayvanları beslediler ve bundan sonra düzenlenecek olan besleme etkinliklerine eşlik edecekleri sözünü verdiler. Uzun süre köpek ve kedilerle ilgilenen öğrenciler, özellikle yavru köpeklerle fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.  
Turgutlu Anadolu Lisesi öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlikle büyük bir farkındalık oluşturdu. Örnek öğrenciler, kendi aralarında topladıkları paralarla Turgutlu Hayvan Barınağında yaşayan köpeklere yiyecek ve klinik desteği verdiler.
HABER
CANER KILIÇ

Turgutlu Anadolu Lisesi öğrencileri, Turgutlu Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret etti. Öğrenciler harçlıkları ile kendi aralarında topladıkları paralarla, barınakta bulunan hayvanlara mama ve klinik desteği verdi.  Örnek davranış sergileyen öğrenciler, sokak hayvanlarına aldıkları yiyecekleri ve tedavilerinde kullanılması içintopladıkları paraları yetkililere teslim etti. Projeye önderlik eden öğrencilerden Berra Aydın, buradaki temel amacın unutulan sokak dostlarını hatırlamak ve bunun sürekliğini sağlayarak bir takım farkındalıklar yaratmak olduğunu söyledi.



KÖPEKLERİ ELLERİYLE BESLEDİLER
Turgutlu Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Seyhan Sallıtepe ise öğrencilere bu anlamlı davranıştan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi; “Öğrencilerimiz kendi aralarında topladıkları parayla araç bagajları dolusu mama ve ekmek almış. Bunun yanı sıra klinik desteği için de topladıkları paraları makbuz karşılığındaderneğimize teslim ettiler. Bu güzel davranışlarından ötürü öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.



Öğrencileri, daha sonra barınağı gezerek bir süre burada yaşayan hayvanları sevdi. Ardından barınak gönüllüleri ile birlikte hayvanları beslediler ve bundan sonra düzenlenecek olan besleme etkinliklerine eşlik edecekleri sözünü verdiler. Uzun süre köpek ve kedilerle ilgilenen öğrenciler, özellikle yavru köpeklerle fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.