Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ÖRNEK KÖY KÖPRÜAĞZI VE MUHTARI YILMAZ’IN SESİ ALMAN’YADAN GELDİ

Bu bağlamda, her zaman ve her yerde örnek gösterilen Köprüağzı köyü (mahallesi) ve onun gayretli, örnek muhtarı Kenan Yılmaz; hemşehrileri ve köy sakinleri ile düzenlenen gecede, Almanya’da dostları ile bir araya geldiler. 

Köprüağzı Muhtarı Kenan Yılmaz, düzenlenen gece ile ilgili olarak; “Bu yılki gecedeki amacımız köylerde hırsızlık olaylarının aratmasından dolayı, köyümüz sokaklarına güvenlik kamerası takmaya karar verdik ve bu yılki bütçemizi onun için kullanma kararı aldık!” dedi.

ÖNCEKİ YILLARDA TOPLANAN BAĞIŞLARLA KENDİ KÖY EVİMİZİ YAPTIK

Önceki yıllarda toplanan bağışlarla kendi köy evlerini yaptıklarını da vurgulayan başarılı ve gayretli Köprüağzı Muhtarı Kenan Yılmaz ayrıca, “Daha sonra bu köy evini yaparken asıl amacım buradaki cenaze yemeklerini cenaze sahibine yük olmadan bütçeden karşılamaktı ve bir bütçe oluşturarak cenaze yemeklerini  bu bütçeden karşılama başarısını gösterdik!” diye konuştu ve köylerine maddi manevi desteğini esirgemeyen hemşehrilerine teşekkür etti.

Mahalle sakinleri ve Almanya’daki yakınları, muhtarları Yılmaz ile gurur duyduklarını söylediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol