'Her şeye halkımızla karar veriyoruz'

GÜNDEM 05.10.2017 - 13:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2999+ kez okundu.
 

'Her şeye halkımızla karar veriyoruz'

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 15 Temmuz Caddesi esnafını ziyaret etti.
Caddede yapılan çalışmalarla ilgili esnafa bilgi veren ve şikayetleri dinleyen Yakar, daha sonra yapılacak olan cadde düzenlemesi için esnafın görüşlerini aldı. Yapılan çalışmalar nedeniyle yaşanan olumsuzluklar için esnaftan sabır ve destek beklediğini belirten Yakar, cadde bitince çok güzel bir görüntü ortaya çıkacağını vurguladı. Konu hakkında açıklama yapan Başkan Yakar, "Sık sık esnaf toplantıları yapıyor, esnafımızı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Bu anlamda 15 Temmuz ve Millet caddesinde yapmış olduğumuz alt yapı çalışmaları nedeniyle esnafımızı ziyaret ettik. Yine geçen hafta cadde esnafımızla istişare toplantısı yapmıştık. Burada esnafımızın istek ve şikayetlerini dinliyor, yapacağımız çalışmalarla ilgili bilgi veriyoruz. Böylece ortak bir karar alarak ilçemiz, caddelerimiz ve esnafımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Esnafımızdan biraz sabır bekliyorum. Neticede yıkılmadan, alt yapısı bitmeden üst yapıyı yapamıyoruz. İnşallah kısa bir sürede Otogar Caddesi, Akbank Caddesi ve Meydan Caddesi gibi baskı beton, ışıklandırılmış ve yeşillendirilmiş modern bir caddeye kavuşacağız. Alt yapısı biten tüm caddelerimiz ve yollarımız modern bir hale kavuşacak" dedi.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 15 Temmuz Caddesi esnafını ziyaret etti.

Caddede yapılan çalışmalarla ilgili esnafa bilgi veren ve şikayetleri dinleyen Yakar, daha sonra yapılacak olan cadde düzenlemesi için esnafın görüşlerini aldı. Yapılan çalışmalar nedeniyle yaşanan olumsuzluklar için esnaftan sabır ve destek beklediğini belirten Yakar, cadde bitince çok güzel bir görüntü ortaya çıkacağını vurguladı.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Yakar, "Sık sık esnaf toplantıları yapıyor, esnafımızı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Bu anlamda 15 Temmuz ve Millet caddesinde yapmış olduğumuz alt yapı çalışmaları nedeniyle esnafımızı ziyaret ettik. Yine geçen hafta cadde esnafımızla istişare toplantısı yapmıştık. Burada esnafımızın istek ve şikayetlerini dinliyor, yapacağımız çalışmalarla ilgili bilgi veriyoruz. Böylece ortak bir karar alarak ilçemiz, caddelerimiz ve esnafımız için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Esnafımızdan biraz sabır bekliyorum. Neticede yıkılmadan, alt yapısı bitmeden üst yapıyı yapamıyoruz. İnşallah kısa bir sürede Otogar Caddesi, Akbank Caddesi ve Meydan Caddesi gibi baskı beton, ışıklandırılmış ve yeşillendirilmiş modern bir caddeye kavuşacağız. Alt yapısı biten tüm caddelerimiz ve yollarımız modern bir hale kavuşacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.