Orgill'den Altay Bayındır, Boyd ve teknik direktör açıklaması

13.11.2019 - 23:57 | Son Güncellenme: 13.11.2019 - 21:00

Orgill'den Altay Bayındır, Boyd ve teknik direktör açıklaması

Ankaragücü'nün golcü ismi Dever Orgill, beIN Sports Haber'e açıklamalarda bulundu. Orgill yaptığı açıklamada, "Teknik direktör değişikliği her takımı farklı şekilde etkiliyor. Bazen olumlu bazen de olumsuz oluyor" dedi.

İşte Orgill'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri:

Türkiye'ye gelmek önemliydi. Fenerbahçe'ye karşı oynamak ve gol atmak benim için önemliydi. O maçta iyi bir performans sergilemiştik ama kazanamamıştık. Muriç'i transfer etmek Fenerbahçe için kritik bir hamleydi. Onu beğeniyorum. İyi bir oyun sergiliyor. Onun yanında başka golcüler de var. Altay Bayındır çok iyi bir insan. Fenerbahçe'ye transferi inanılmaz bir olay. Çok daha iyi bir yere alır umarım. Fenerbahçe'de olması ona yeni kapılar açacaktır. Bizim için önemli olan gol atmak. Kimin gol attığı önemli değil. Ben atarım ya da İlhan Parlak atar.

Jamaika'da hemen hemen herkes atletizme ilgi duyuyor. Ben iyi koşucuydum ama orada çok daha iyi atletler var. Ankara derbisi bizim için de çok önemli. Teknik direktör değişikliği her takımı farklı şekilde etkiliyor. Bazen olumlu bazen de olumsuz oluyor. 

Ankara halkının futbola ilgili inanılmaz. Taraftarlarımız bizi her zaman destekliyorlar. Onların sayesinde futbol daha eğlenceli hale geliyor. Bir maça hazırlanmak için yalnız kalırım. Önceki maçların videolarını izlerim. Kendi oyunumu iyileştirmek için fikirler üretmeye çalışırım. Beşiktaş'a karşı iyi oynadığımızı düşünüyorum. Maçı kazanabilirdik ama olmadı. Maç berabere bitti. Tyler Boyd'un Ankaragücü'nde iyi bir performans sergiledi ve Beşiktaş'a gitmeyi hak etti. Onu özlüyorum.

Transfer yasağı kalksa iyi olur. Bazen kendimi yalnız hissediyorum. Seçeneklerim fazla olursa daha iyi olur. Milli aradan sonra umarım daha güçlü bir hale çıkarız. Kiminle oynadığımız hiç önemli değil. Türkiye'de futbol gelişmiş ve lig çok çekişmeli. Anadolu takımlarını da başarılı görmek, zirveyi zorladıklarını görmek güzel bir şey.

Senin için hazırladığımız haberler