Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

“Orada güzel anılarım var”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlçe belediye başkanları Kırıkkale’de de bir dönem valilik görevini yapan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti.
6 BAŞKAN ZİYARETE KATILDI
Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol ve Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık’ın katıldığı ziyaret karşılıklı sohbet havasında gerçekleşti.
“HALA GÖRÜŞTÜĞÜM DOSTLARIM VAR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, ilçe belediye başkanlarına teşekkür ederek, “İlk valilik görevimi Kırıkkale’de yaptım. Sizlerin ziyareti beni çok mutlu etti. Kırıkkale’de çok güzel anılarım var. Dostluklar, birlik ve beraberlik oluşturduğumuz kişi ve kurumlar var. Hala oradaki dostlarımla görüşüyorum. Sizlerin şahsında tüm Kırıkkalelilere saygı ve sevgilerimi iletiyorum” dedi.
KIRIKKALE’YE DAVET ETTİLER
İlçe belediye başkanları ise, Vali Hakan Yusuf Güner’in konukseverliğinden ve göstermiş olduğu alakadan dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler.  Vali Güner’in Kırıkkale’de gösterdiği başarıları halen devam ettirmekte olduğunu gördüklerini ve bu anlamda kendisini yakından takip ettiklerini ifade eden belediye başkanları, Vali Güner’i Kırıkkale’ye davet ettiler.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu