Kapat !
Oprukçu’ya Nezaket Ziyareti

Oprukçu’ya Nezaket Ziyareti

Seyhan’dan Gelip Ziyaret Ettiler

Oprukçu’ya Nezaket Ziyareti
2019-03-08 15:28:26

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Nazım Seyhan ve İlçe Yönetimi, Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçuyu seçim bürosunda ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundular.

Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu seçim bürosunda kendisini ziyaret eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertuğrul Küçükkurt, Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Başkan adayı Nazım Seyhana siyasi nezaketleri nedeniyle teşekkür etti.
Özellikle bu seçim öncesi başlayan ve artarak devam eden siyasi nezaketsizliğe dur denilmesi için gösterdikleri gayrete rağmen, en üst seviyeden sürdürülmesini eleştiren Oprukçu, Yerel Seçimlerin amacı 5 yıl kendisine hizmet edecek ve projeleriyle kentin yaşam statüsüne katkı sağlayacağına inandıkları kişiyi seçmektir. Bu anlamda üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen hala Hüseyin Oprukçunun yaptıkları konuşuluyorsa, bu önümüzdeki dönem çok daha fazlasını Ereğliye kazandıracağı anlamını taşır. Amacımız Ereğliye hizmet etmek, bir fazla insanımızın mutluluğunu arttırmak ve huzur kentini oluşturmak olduğu için tehdit edildik, itibarsızlaştırmaya çalışıldık. Ancak halkımız kimin ne yaptığını ve yapmak istediğini görüyor. Kimin hizmet ettiğini, kimin 5 yıl yattığının da farkında dedi.
Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Nazım Seyhan ise, seçimden sonra hayatın devam edeceğini, insanların birbirlerinin yüzüne bakacağını, birlikte çalışacaklarını, aynı yollarda yürüyeceklerini unutmamaları gerektiği için nezaketi elden bırakmamaları gerektiğini söyleyerek, başarı temennisinde bulundular.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 94972

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI