Kapat !
Oprukçu’dan ERSTO’ya Teşekkür

Oprukçu’dan ERSTO’ya Teşekkür

Oprukçu Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Oprukçu’dan ERSTO’ya Teşekkür
2019-03-13 13:16:28

Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Sanayi ve Ticaret Odasını ziyaret ederek sanayi alanındaki projelerini oda yönetimi ile paylaştı ve odanın Ereğli için attığı adımlar nedeniyle kendilerine teşekkür etti.

Ereğli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özkoç, Cengiz Uysal, Halil Ercan ve Enver Nas ile görüşen Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, Tarımla sanayinin barıştığı, işsizliğin sıfırlandığı bir Ereğli için hep birlikte elimizi taşın altına koyacağız dedi.
Ereğlinin geleceğinin tarım ve sanayinin iç içe, birlikte hareket etmesine bağlı olduğuna işaret eden Hüseyin Oprukçu, ham maddesi tarıma bağlı olan İhtisas Sanayi Bölgeleri ile, hem çiftçimizin, hem de istihdam oluşmasına katkı sağlayacak işadamı ve sanayicilerimiz ile birlikte büyüyeceğine dikkat çekti.
Seçimlerden sonra Sanayi ve Ticaret Odasının da katkısıyla, yatırım projelerini tek tek fizibilite raporlarıyla birlikte masaya yatıracaklarını dile getiren Oprukçu, Ereğliyi huzur kenti yapabilmek için bütün odalarımızla iş birliği içerisinde hareket edeceğiz. Son derece zor zamanlardan geçmemize rağmen, ERSTOnun pırıl pırıl genç Yönetiminin Ereğli adına gösterdiği çabaları takdirle karşılıyor, başarılar diliyorum dedi.
ERSTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özkoç ise, demokrasi adına önemli bir mücadele veren Hüseyin Oprukçuya gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle teşekkür ederken, Ereğli için atılacak her adım ve çakılacak her çivi için yardımcı olmaya hazır oldukları mesajını verdi.

Oprukçu’dan ERSTO’ya Teşekkür

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 35531

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİLİ TRAFİK POLİSİ ÜMRANİYE’DE ŞEHİT OLDU
EREĞLİLİ TRAFİK POLİSİ ÜMRANİYE’DE ŞEHİT OLDU
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK