Kapat !
Oprukçu Polis Haftasını Kutladı

Oprukçu Polis Haftasını Kutladı

Polisimiz Vatanperverdir

Oprukçu Polis Haftasını Kutladı
2019-04-09 13:29:29

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. Yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

8- 14 Nisan 2019 tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle yazılı bir mesaj yayımlayan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu mesajında şöyle dedi;
Türk milletinin emniyet ve asayişini sağlamak için fedakârca çalışan Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümünün içinde bulunmaktayız. Sahip oldukları vatan sevgisiyle, gece gündüz demeden faaliyetlerini yürüten polislerimizin, bizim açımızdan kıymet ve önemi çok fazladır. Özellikle terör ve bölücülük başta olmak üzere, suç ve suçlulara karşı gösterilen mücadelede Türk polisinin çok büyük rolü ve payı bulunduğu tartışma götürmez bir gerçektir.
Belediye olarak, huzur şehri Ereğliyi inşa etme ve karanlık nokta bırakmamak konusunda da, güvenlik kuvvetlerine olan desteklerimiz artarak devam edecektir. Bu itibarla, emniyet teşkilatımızın mensupları, millet olarak iftihar kaynaklarımız arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş yıldönümünde, tüm polislerimizi kutluyor, görevlerini icra ederken, hain saldırılar sonucunda şehit düşmüş tüm kahramanlarımıza da Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 53403

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI