Kapat !
Oprukçu, “Masaya Vuracak Başkan Benim”

Oprukçu, “Masaya Vuracak Başkan Benim”

Ereğli’de karanlık nokta kalmayacak

Oprukçu, “Masaya Vuracak Başkan Benim”
2019-03-12 12:46:06

Yenibağlarda halkla kucaklaşan Hüseyin Oprukçu, Yapılamaz denilenleri yapmak için ve huzur kenti Ereğliyi oluşturmak için güçlü bir irade ve masaya vurabilecek bir başkan lazım, o başkanda benim dedi.

Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Yenibağlar Mahallesinde vatandaşlarla kucaklaştı, dedesinin evinin Yenibağlarda olması nedeniyle çocukluğunun bu topraklarda geçtiğini ifade etti.
Yenibağların Ereğliye mahalle olarak bağlanmasından önce belediye olarak katkılar sağladığını ancak son 5 yıldır alt yapı sorununu dahi çözemediklerini belirten Oprukçu, Yenibağların su yetersizliği problemini nasıl kısa bir sürede çözdüysem, alt ve üst yapı problemini de yine ben çözerim. Ereğlinin yapılacak işler için kaynak problemi yok, o işleri yapacak iradeye sahip, projeleri olan ve huzur kenti Ereğliyi inşa etmeye kararlı, olmaz denileni yapmak için masaya vurabilecek kararlılıkta bir başkana ihtiyacı var. Geçmiş dönemde de bu kararlılığı gösterdim, yarında gösterebilecek başkan da ben olduğumu iddia ediyorum. Selçuklulardan mirasımız Ulu Caminin bile etrafını sarmış olan gazinoları, batakhaneleri, melek girmez diye adlandırılan sokakları, uyuşturucu ve her pisliğin döndüğü memur evlerini başka nasıl temizleyebilirdiniz. Tabiki masaya vurup, aldığı kararların arkasında durarak Oprukçu gibi yapabilirsiniz. Söz veriyorum Ereğlide karanlık tek bir nokta bırakmayacağım ve çocuklarımızı çekmek istedikleri bu uyuşturucu bataklığından uzak tutacak projeleri yapacağım şeklinde konuştu.

Oprukçu, “Masaya Vuracak Başkan Benim”

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 69089

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI