SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Onyekuru, G.Saray'a yetmedi

Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında oynadığı hazırlık maçında Valencia'ya 2-1 mağlup oldu. İspanyol ekibinin gollerini Vezo ve Lato atarken, Galatasaray'ın tek sayısını yeni transfer Onyekuru kaydetti. İşte Galatasaray Valencia maçının tüm ayrıntıları...

Galatasaray, 2018-2019 sezonu hazırlıkları kapsamındaki üçüncü maçında Valencia ile karşılaştı. Galatasaray maça hızlı başladı ancak girdiği pozisyonları gole çeviremedi.

Dakikalar 36'yı gösterdiğinde savunma arkasına sarkan Vezo, Valencia'yı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı tek golle sona erdi.

Valencia ikinci yarıya da golle başladı. Ceza sahasına giren Lato düzgün bir vuruşla İsmail'i avlayarak skoru 2-0'a getirdi. 70'te Galatasaray'ın yeni transferi Onyekuru'nun golü yetmedi ve Valencia sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Galatasaray ilk hazırlık maçında İsviçre Challenge League temsilcilerinden FC Wil'i 1-0 mağlup ederken, ikinci maçta ise Hollanda Eredivise ekiplerinden PSV Eindhoven'a 3-1 yenilmişti.

MAÇI BAŞKAN MUSTAFA CENGİZ DE İZLEDİ
Karşılaşmayı Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de takip etti. Cengiz, kulüp ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ile maçı izledi. Cengiz ve Albayrak maç öncesi tribüne çıkarak taraftarları selamladı ve onlarla fotoğraf çektirdi. Müsabakayı 2 bin 600 taraftarın takip ettiği açıklandı.

KAMP SONA ERDİ
Galatasaray, Valencia maçıyla İsviçre'deki kamp çalışmalarını tamamladı. Sarı-kırmızılı takım, Zürih ve Montrö kentlerinde gerçekleştirilen 15 günlük kampta 3 hazırlık maçı yaptı. Bu karşılaşmalarda İsviçre'nin 2. Lig ekiplerinden Wil 1900'ü 1-0 yenen sarı-kırmızılı takım, Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına 3-1, İspanya temsilcisi Valencia'ya da 2-1 yenildi. Galatasaray, bu gece İstanbul'a dönecek.

GALATASARAY - VALENCIA MAÇINDAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
DAKİKA 15: Sağ kanattan Linnes'in ortaladığı topta Gomis'in kafa vuruşunu Valencia kalecisi Jaume köşeden çıkardı.
DAKİKA 25: Kaleci İsmail Çipe, Valencia golcüsü Simone Zaza'ya gol izni vermedi.
DAKİKA 29: Gomis güzel bir çalımla rakibini ekarte etti ve vuruşunu yaptı ancak top üstten auta gitti.
DAKİKA 32: Escobar'ın uzak mesafeden sert şutu İsmail'de kaldı.
DAKİKA 36: Galatasaray savunmasının boş bıraktığı Vezo bir anda İsmail'le karşı karşıya kaldı ve topu ağlara göndererek Valencia'yı 1-0 öne geçirdi.
DAKİKA 40: Galatasaray'da Garry Rodrigues sakatlandı ve kenara geldi, Sinan Gümüş oyunda.
DAKİKA 41: Soler'in frikiğinde top farklı şekilde auta gitti.
DAKİKA 42: Sinan'ın ortasında Gomis'in dokunamadığı topa Selçuk İnan arka direkte vurdu ancak top üstten dışarı gitti.
DAKİKA 52: Ceza sahasına hızlı giren Daniel Wass, sol çaprazdan yerden bir şutla İsmail'i avladı ve Valencia adına skoru 2-0'a getirdi.
DAKİKA 70: Hızlı atağa kalkan Galatasaray'da Sinan Gümüş'ün pasını ceza sahasında kontrol eden Onyekuru düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve Galatasaray'daki ilk golünü attı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler