• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Onur İnşaat'tan Sülüntepe'de dev kentsel dönüşüm

Onur İnşaat'tan Sülüntepe'de dev kentsel dönüşüm
Yaklaşık 3 yıldır devam eden yoğun ve yorucu bir çalışmanın sonucunda kat malikleri ve yüklenici firmanın anlaşmaya varması sonucu, kentsel dönüşüm çalışması başladı ve projenin temeline ilk harç törenle kondu.

Pendik Belediyesi'nin de destek verdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında Onur İnşaat 130 konut inşa edecek. Konutların 70 tanesi evleri yıkılan kat maliklerine verilecek.

nihat-bestas.jpg

Hak sahiplerinden olan ve projede önemli bir emeği bulunan Nihat Beştaş temel atma töreninde yaptığı konuşmada, " Biz Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki istimlak kapsamında yaklaşık 20 yıl önce Sülüntepe'ye gelmek mecburiyetinde kaldık. Oturduğumuz konutlar oldukça eskidi ve deprem güvenliği açısından risk taşır hale geldi. Bizde Pendik Belediyesi'nin de yardımıyla ada bazlı kentsel dönüşüm için çalışmalara başladık. Bu çalışmalarımız yaklaşık 3 yıl sürdü ve bugüne geldik. Emeği geçen herkese, Pendik Belediyesi Başkanından memuruna kadar çok teşekkür ediyorum. Kat maliklerimize teşekkür ediyorum, projemizi üstlenen Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik'e de teşekkürlerimi arz ediyorum. Rabb'im kazasız belasız bitirmeyi nasip eylesin."dedi.

rustem-001.jpg

Programa AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Van Konfederasyon ve Federasyon Başkanları, Bölge Dernek Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yöneticileri, sanayici ve işadamları, iş, sanat, siyaset ve medya düyasından çok sayıda isim katıldı.

vanli-konusma-1.jpg

Projenin yapımını üstlenen ve Vanlı Müteahhit olarak nam salan Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, yoğun alkış arasında konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi.

Şimdiye kadar özellikle Kurtköy Bölgesi'nde 3 binden fazla konut ürettiklerine işaret eden Murat Çevik, Alah'ın izniyle yeni projeyi de en kısa sürede tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

En zor projelere giren ve girdiği tüm işleri başarıyla tamamlayan Murat Çevik, " Katılımınızdan dolayı, davetimize katılma nezaketi gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Yeni bir projeyi daha hayata geçirmek üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Bu projeye başlayabilmek için 3 yıl bekledik ve şimdi mutlu sona ulaştık. Belki de Sülüntepe Mahellemizin en büyük Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inşa ediyoruz. Bu projenin normal bitme süresi 36 aydır, ancak biz 18  ayda teslim etmeyi planlıyoruz. Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum, kat sahiplerimizi daha nitelikli konutlarda ikamet ettirebilmek için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bizim için öncelik insanlarımızın mutluluğu ve mennuniyetidir. Şimdiye kadar bu prensiple çalıştık ve böyle devam edeceğiz."diye konuştu.

index-top.jpg

Daha sonra, Kur-an' ı Kerim tilaveti ve Dualar eşliğinde projenin temeli atıldı. Temel atma töreninden sonra davetlilere yemek ikram edildi.

pasat.jpg

ramazan.jpg

toplu.jpg

sanatci.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113