”Onların Mecliste Sesi Olacağız” | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber ”Onların Mecliste Sesi Olacağız” | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber
hava
DOLAR 32,4782 %% -0.07
EURO 34,8566 %% -0.46
GRAM ALTIN 2.441,17 %% 0,20
ÇEYREK A. 3.991,31 %% 0,20
BITCOIN 64.029,94 %-0.925
SON DAKİKA

”Onların Mecliste Sesi Olacağız”

Son Güncelleme :

14 Nisan 2015 - 22:06

”Onların Mecliste Sesi Olacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Adayları ve İl Örgütü bugün bir çok ziyaret gerçekleştirdi. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri çalışmalarını hızlı başlayan Cumhuriyet Halk Partisi, seçim çalışmalarını bugün merkez ilçede devam etti.
 
Bugünün seçim çalışmalarını sağlık sektörüne ayıran CHP’li Milletvekili Adayları Mehmet Göker, Kadir Koç ve Okan Kurd CHP İl Başkanı Ali Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten ve aday adaylarından Yusuf Yalvaç’ı arkasına alarak ilk ziyaretini Burdur Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirdi. Hasta ziyaretinde bulunan milletvekili adayları vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastane Başhekimi Opr. Dr. Serhat Korkmaz’a da ziyaret eden milletvekili adayları hizmetlerinden dolayı hastane yöneticisi Korkmaz’a teşekkürlerini ilettiler.
 
Sağlık sektöründe ziyaretlerini devam eden CHP heyeti, Burdur Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Reha Sermed Aygören’i makamında ziyaret etti.Burdur Kamu Hastaneler Birliği’ndeki ziyaretlerinin ardından Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine gelerek burada tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunan milletvekili adayları vatandaşlardan destek istedi.
 
Gazetemize konuşan CHP’li Milletvekili Adayları Türkiye’de sağlık konusunda sorunlara hakim olduklarını belirttiler. Sağlık çalışanlarının sorunlarını bir sağlık çalışanı kökenli olarak bildiği ifade eden milletvekili adayı Dr. Mehmet Göker; ”Onların mecliste sesi olacağız.Sağlık çalışanlarının özlük haklarını sonuna kadar savunacağız” dedi. Dr. Mehmet Göker sağlık alanında Burdur’un ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ve Burdur’a bir bölge hastanesi kazandırmak için çalışacaklarını ifade etti.
 

İŞTE CHP’li Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmalarından Kareler
 

türk porno

----- REKLAM -----