Onların duası yeter

Çorum Belediyesi yaşlıların bakım ve ev temizliklerini yapmaya devam ediyor

21 Mart 2018 Çarşamba 17:50
Onların duası yeter

Çorum Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde Yaşlı Bakım ve Ev Temizliği hizmetleri ile yaşlıların bakım ve ev temizliklerini yapmaya devam ediyor.

14 kişiden oluşan 7 ekiple günde 14 evin temizliğinin yapıldığını belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, Ulu Çınarları mutlu etmenin ve onların hayır dualarını almalarının kendileriiçin çok önemli olduğunu ifade etti.

Başkan Gül; “Sosyal belediyecilik çalışmalarımızın önemli adımlarından birisi olan evde temizlik hizmeti ile ulu çınarlarımızın evini temizliyoruz. Toplumun temel taşları olan yaşlılara belediyenin sıcak yüzünü göstermeye çalışıyoruz. Ayda ortalama 300 evin temizliğini yapıyoruz. Yaşlılarımızı ziyaret edip onların hayır dualarını alıyoruz. Bunun yanı sıra uzun süredir devam eden evde temizlik hizmetlerinin yanında varsa yemek ihtiyaçlarını yardımcı oluyoruz. Yaşlılarımızın evlerinde cam temizliği, halı ve koltukların temizliği, mutfak temizlikleri yapılıyor. Yani bir evin ihtiyacı olan tüm genel temizliği yapıyoruz." dedi.

Evlerinde temizlik yapılan vatandaşlar ise memnuniyetlerini dile getirerek Çorum Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

DOWN SENDROMLULARLA PASTA KESTİ

Belediye Başkanı Zeki Gül, 21 Mart Dünya Down Sendronlular Günü nedeniyle Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinde Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Engelli Eğitim Merkezi Sorumlusu Mustafa Yüztgenç ile veliler de hazır bulundu.

Öğrencilerle ile sohbet eden Belediye Başkanı Zeki Gül, pasta keserek çeşitli hediyeler verdi. Bu konuda toplumsal bilincin kuvvetlenmesinin çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sayesinde ailelerin yükünü bir nebze olsun azaltmaya çalıştıklarını söyledi.

Son Güncelleme: 21.03.2018 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.