16-Nisan-2024 12:00:12

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
ONLARIN BİR İSTEĞİ VAR!

ONLARIN BİR İSTEĞİ VAR!

Kar yağışının sona erdiği tarihten bu yana mahalle mahalle insanların çevreye hunharca fırlattıkları atıkları toplayan, hepimizin yakından tanıdığı ve aldıkları maaşları da sonuna kadar hak eden Belediye Temizlik Timi’nin vatandaşlarımızdan bir isteği var.

Sabahın ilk ışıklarından itibaren sahada ter dökmeye başlayan işçilerimiz, tüm mahallelerde çevre temizlik çalışmalarını sürdürdüklerini, Koronavirüs tedbirleri kapsamında temizlik çalışmalarına daha da ağırlık verdiklerini söylediler. Zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde olsun çevreye hunharca bırakılan çöplerin azalmadığına işaret eden ekipler, “biz yine çalışacağız, toplayacağız ancak çevreye hunharca bırakılan çöplerin azalması bizi mutlu edecek.”diyorlar.

Hepimizin sağlığı için bu konunun önemli olduğunu dile getiren gönül işçileri, evdeki çöplerin ise akşam 17:00 ve 19:00 saatleri arasında dışarı çıkarılmasını istiyorlar.

Onların istekleri önemli, Geredeli çöpünü hünharca atmaz! Bunu hep beraber gösterelim; onları kırmayalım, hele hele zor günler yaşadığımız şu dönemde…

Cevap bırakın