Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ın Onikişubat Belediyesi Başkan

Kahramanmaraş’ın Onikişubat Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Onikişubat Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren 54 yaşındaki Fatih Yoğurt, bir süre önce rahatsızlandı. Kalp krizi geçiren Yoğurt hastaneye kaldırılmıştı.

Yapılan kalp ameliyatı sonucunda, perşembe gününden bu yana Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi  Tıp Fakütesinde tedavisi sürdürülüyordu. Tekrardan rahatsızlanan Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden Fatih Yoğurt’un cenaze namazı bugün Mağralı Mahallesi Camii’nde öğle namazına mutaakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

onikisubat baskan yardimcisi

Son Haber Gazetesi  ve marassonhaber.com ailesi olarak ailesine, yakınlarına ve Onikişubat Belediyesi’nin başta Başkan Hanefi Mahçiçek ve tüm mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz.

FATİH YOĞURT KİMDİR?

1966 yılında Kahramanmaraş’ ta doğdu. İlk, Orta ve Lise Tahsilini Kahramanmaraş’ ta tamamladı. İstanbul Üniversitesi Tütün Eksperleri Yüksek Okulunda Burslu olarak tahsilini tamamlayan Yoğurt orta derece Almanca bilgisine sahipti. Fatih Yoğurt Evli 3 çocuk babası.