OnePlus 7T’nin Arka Kısmına Ait Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

13
3
3
2
1
OnePlus’ın yeni amiral gemisi olacak OnePlus 7T’ye ait olduğu iddia edilen bir render görüntüsü sızdırıldı.

2016 yılının Kasım ayında satışa çıkan OnePlus 3T’den bu yana OnePlus şirketi T etiketine sahip amiral gemisi cihazlar üretmeye devam etti. OnePlus 5T’den OnePlus 6T’ye, tüm modeller beklentileri karşıladı ve markanın amiral gemisi satışlarını gitgide artırdı. 

OnePlus, çıkacak olan yeni telefonu OnePlus 7T ile de bu beklentileri karşılayabilecek gibi duruyor. Telefonun arka tarafına ait render görüntüleri bugün internette dolaşmaya başladı.

oneplus 7t

Görüntüleri birçok kez haberlerimizde bahsettiğimiz Evan Blass isimli kişi yayınladı. Görüntülerde gözüken arka kısmın en ilgi çekici ise kameranın olacağı kısım. Sızdırılan görüntülerde telefonun kaç tane sensöre veya hangi sensörlerin kullanılacağına dair herhangi bir ipucu bulunmamakta. Hatta öyle ki bu yuvarlak yer, telefonda kameranın olması gereken yerde olmasaydı bu yuvanın kamera için olduğunu bile söyleyemezdik. Ancak görüntülerden net bir şekilde anlaşılabilen tek bir şey var: Telefonun görünüşü oldukça güzel bir OnePlus stiline sahip olacak.

oneplus

Ayrıca bir şeyi belirtmekte fayda var. Geçtiğimiz Aralık ayında Ishan Agarwal isimli birisi OnePlus modeline ait olduğunu iddia ettiği bir görsel yayınlamıştı. Yukarıdaki görsel Ishan Agarwal’ın 8 ay önce paylaştığı görsel. Yeni görüntüler ile bu görselin ortak noktası ne peki? İki görsel de yuvarlak tasarımlı arka kamera modülü gösteriliyor. 

OnePlus’ın yeni çıkaracağı OnePlus 7T, bazı dedikodulara göre 26 Eylül’de tanıtılacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/22/oneplus-7t-renders-pop-up-online-revealing-a-circular-rear-camera-module/
13
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
3
3
2
1