OnePlus 7 ortaya çıktı!

Çeşitli sızıntılar ile sürekli gündeme düşen OnePlus 7, çalışır halde görüntülendi. İşte detaylar!

OnePlus 7 ortaya çıktı!

Çeşitli sızıntılar ile sürekli gündeme düşen OnePlus 7, tekrar teknoloji severlerin karşısında. Bu sefer çerçevesiz bir ekranla sızdırılan OnePlus 7, bakalım performansı ve fiyatı ile de herkesin dikkatini çekebilecek mi?

OnePlus, şimdiden yeni amiral gemisi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. OnePlus 6T'nin uygun fiyatlı ve güçlü bir performansa sahip olması birçok kişi tarafından beğeni toplamıştı. Peki ya OnePlus 7? 

OnePlus 7 ortaya çıktı!

İlk olarak geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan OnePlus 7, şimdi ise çalışırken görüntüleri Twitter’ da paylaşıldı. Görsellerden de görebileceğiniz gibi cihazın çerçeveleri yok denilecek kadar az. Buna ek olarak ön tarafta yer alan kameranın da kızaklı bir teknoloji ile karşımıza çıkacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

OnePlus 7 ortaya çıktı! - Resim : 1

Sızdırılan bilgiler dahilinde gücünü Snapdragon 855‘den alacak olan OnePlus 7, 4000 mAh boyutlarında bir batarya ile gelecek. Tüm bunların haricinde 30W hızlı şarj desteğine de sahip olması beklenen yeni amiral gemisinin, önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan bir etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

Peki ya siz OnePlus 7'nin tasarımını nasıl buldunuz? Tahmini fiyat aralığı ne kadar olur sizce? Telefonun MWC 2019 kapsamında tanıtılması bekleniyordu ancak bu ihtimal biraz düşük gibi duruyor. 

Bu yıl 25-28 Şubat tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde düzenlenecek MWC 2019 etkinliğini yerinde takip edeceğiz. En güncel haber, video ve içerikler için MWC 2019 sayfamızı takip etmeyi unutmayın!