OnePlus 6'nın Avengers telefonu görücüye çıktı!

OnePlus'ın merakla beklenen OnePlus 6 Avengers Edition sonunda yüzünü gösterdi. 30 dolar farkla satılacak olan telefon tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

OnePlus 6'nın Avengers telefonu görücüye çıktı!

OnePlus’ın yeni amiral gemisi OnePlus 6 bildiğiniz gibi resmi olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu.

OnePlus 6'nın Avengers telefonu görücüye çıktı! - Resim : 1

OnePlus 6’nın duyurulması ile birlikte şirketin önceden duyurusunu yapmış olduğu OnePlus 6 Avengers Edition da sonunda yüzünü gösterdi. Avengers severlerin merakla beklediği telefon gerçekten muhteşem gözüküyor diyebiliriz. Standart OnePlus 6’tan çok büyük değişiklikler içermiyor olsada tasarımı ve işlemeleri kesinlikle görülmeye değer.

OnePlus 6'nın Avengers telefonu görücüye çıktı! - Resim : 2

Arkada yer alan resmi Avengers logosu ve telefonu sessize almaya yarayan butonun özel bir kaplamaya sahip olması dikkat çeken bir diğer özelliklerden. Bununla birlikte OnePlus 6 Avengers Edition alanlar Avengers: Infinity War’un en çok öne çıkan karakterlerinden biri olan Iron-Man’in resmi bir kılıfına da sahip olabiliyorlar.

OnePlus 6'nın Avengers telefonu görücüye çıktı! - Resim : 3

Avengers: Infinity War'ın sinema salonlarında elde ettiği başarı sonrası OnePlus'ın özel bir model çıkarması, şirketin kar bakımından büyük paralar elde edeceğinin bir göstergesi diyebiliriz. Standart versiyondan yalnızca 30 dolar daha pahalı olan cihazın satış tarihi henüz resmi olarak açıklanmış değil.