Önemli ismi, Burdur’a davet ettiler | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber Önemli ismi, Burdur’a davet ettiler | Burdurweb, Burdur HaberBurdurweb, Burdur Haber
hava 23° Çoğunlukla Bulutlu
DOLAR 32,5652 %% 0.03
EURO 34,9221 %% 0.2
GRAM ALTIN 2.425,48 %% 0,09
ÇEYREK A. 3.965,66 %% 0,09
BITCOIN 64.552,67 %-3.341
SON DAKİKA

Önemli ismi, Burdur’a davet ettiler

Son Güncelleme :

18 Kasım 2019 - 12:09

Önemli ismi,  Burdur’a davet ettiler

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı ziyaret etti.     

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’a Burdur’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren  AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi,  AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur adına güzel çalışmalar gerçekleştirebilmek ve hedeflediğimiz projelerin yapılmasını sağlayabilmek için devlet büyüklerini ziyaret etmeye ve desteklerini almaya devam ettiklerini belirttiler.

Ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’ Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Nadir Alpaslan’a Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile birlikte ziyarette bulunduk. Sayın Bakan Yardımcımız Nadir Alparslan ile Sagalassos, Kibyra, Kremna antik kentlerinde yapılan çalışmalar hakkında ile Burdur’umuzun doğal güzellikleri başta Salda olmak üzere turizme kazandırma ve ilerleyen zamanda yapılması planlanan lavanta yolu projesi ile ilgili istişarelerde bulunarak ilimizdeki kültür, sanat ve turizm projelerimizi konuştuk, gelecek hedeflerimizi değerlendirdik. Sayın Bakan Yardımcımızı İlimize davet ettik. Fırsat bulur bulmaz geleceklerini ve projelerimize desteklerinin devam edeceğini ifade ettiler. Ben, yoğun çalışma temposundan bizlere ayırdığı zamandan ve ilgisinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

----- REKLAM -----