Önder Özel Öğretim Kursu ,  Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sınavı sonrasında yapılan tercihlerde de büyük bir başarıya imza attı. 300'e yakın öğrenci çeşitli üniversitelere yerleştirildi.
LYS sınavında alınan başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekleyen Önder Özel Öğretim kursu tercihler sonrasında 300'e yakın öğrencinin üniversiteye yerleştirilmesini sağladı. Bu başarı öğrencilerin katıldığı bir programla da kutlandı. Konuyla ilgili bilgi veren Önder Özel Öğretim Kursu Müdürü İsmail Hakkı Türk, "Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) tercih sonuçlarının açıklandı. Üniversiteyi kazanan öğrencilerimizin katılımıyla bir veda etkinliğinde mutluluklarını paylaştık. Seçkin öğretmen kadromuzun desteğiyle başarıya ulaşan öğrencilerimizin sevinçlerini paylaşmak için yaptığımız etkinlikte güzel, duygusal anlar yaşadık. Türkiye’nin seçkin üniversitelerini tercih ettik;  Boğaziçi, Galatasaray, ODTÜ, İstanbul, İstanbul Teknik, Marmara, Hacettepe, Medipol, Okan, Uludağ, Bursa Teknik, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Karadeniz Teknik gibi üniversiteleri kazanan öğrencilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuz oldu" dedi.

300’e yakın öğrencinin tercih ettiği üniversitelere yerleştiğini söyleyen Türk,  hayallerine bir adım daha yaklaşan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.
Önder Özel Öğretim Kursu Tıp:2, Diş Hekimliği:2, Hukuk:7, Psikoloji:2, Diyetisyenlik:1 Mimarlık:10 Mühendislik:20 , Hemşirelik:2, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon:2, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik:10, Radyo,Televizyon ve Sinema:8, Türkçe Öğretmenliği:4, Türk Dili ve Edebiyatı:8, Sınıf Öğretmenliği:3, Özel Eğitim Öğretmenliği:2, İlahiyat:6, İşletme:16, İktisat:7, Ekonometri:5, Maliye:5, Gastronomi:7, Sosyal Hizmet:3, Sağlık Yönetimi:5, Tarih:10, Anestezi:2, Sosyoloji:4, Halkla İlişkiler:5 olmak üzere 300'e yakın öğrenciyi hayalleri ile buluşturdu.

Önder Özel Öğretim Kursu Müdürü İsmail Hakkı Türk, 2017-2018 öğretim yılı kayıtlarının devam ettiğini belirterek , "Tecrübeli öğretmen kadromuzla yeni sisteme uygun farklı binalarda eğitim ve öğretime hazırız" dedi.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim