Kampa yetişecek mi?

Bordo-Mavili taraftarlar da yeni sezon için kadroya katılacak olan yeni oyuncuları sabırsızlıkla bekliyor. Mali sıkıntılardan ötürü adımlarını temkinli atmak zorunda kalan Bordo-Mavili ekip, transferleri kampa yetiştirmeyi planlıyordu. Ancak 2 Temmuz’da başlayacak olan yurt dışı kampına kadar alınması planlanan oyuncuların tamamının kampa yetişmesi beklenmiyor. 

Kontenjan Sıkıntısı

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Usta, önceliklerinin orta sahayı güçlendirmek olduğunu belirtti. Usta, “Basına yansıdığı gibi önceliğimiz forvet değil, orta saha transferi. Elbette taraftarlarımızın büyük beklentisi var ancak biz öncelikle orta saha transferini tamamladıktan sonra diğer pozisyonlara bakacağız. Mevcut kadro yapısının durumu ve yabancı kontenjanından dolayı alabileceğimiz oyuncu sayısı az” dedi.

“Direkt temas kurmadık”

Juraj Kucka transferinde henüz Milan kulübü yetkileriyle birebir temaslarının olmadığını söyleyen Başkan Usta, “Bayramın birinci günü öncelikli olarak Kucka ve sonrasında da birkaç oyuncu için İtalya'da temaslarda bulunacağım. Galatasaray’ın da bu oyuncuya ilgisinin olduğunu duyduk. Ancak Galatasaray’ın Kucka için Milan kulübü ile direkt olarak temas kurup kurmadıklarıyla ilgili bilgim yok” ifadelerini kullandı.

Olmazsa Olmaz Değil

Stoper transferinde Serdar Taşçı'nın olmazsa olmaz olmadığını ifade eden Başkan Usta, “Serdar'ın kulübüyle olan bazı sorunları var. Babasıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Süreç bayramdan sonra netleşecek gibi ancak bu durum devam ederse alternatiflere yöneleceğiz” ifadelerini kullandı. Serdar Taşçı’nın alternatifi olarak da Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’de forma giyen Evgen Khacheridi ile ilgileniliyor. Bu oyuncu için de görüşmeler deevam ediyor.
 
Editör: TE Bilisim