Anahtar Kelimeler: Önce güvenilir olunmalı

?Önce güvenilir olunmalı?

?Önce güvenilir olunmalı?

?Önce güvenilir olunmalı?

Kutlu Doğum paneli

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından ?Kutlu Doğum Haftası´ etkinlikleri kapsamında Kur´an-ı Kerim ve Sünnette Güven Toplumunun esasları konulu panel düzenlendi.

ÖNEMLİ BİLGİLER AKTARILDI

Kutlu doğum haftası 2017 etkinliklerince Kırıkkale Müftülüğü ve Kırıkkale Üniversitesi İslami ilimler Fakültesi işbirliği ile Kur´an-ı Kerim ve Sünnette Güven Toplumunun esasları konulu panel düzenlendi. İslami ilimler fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mevlüt Erten´in yönettiği panele Panelist olarak İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Muhammed Güngör ve yine İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mesut Cevher katıldı.

YENİLEMEYE ÇALIŞACAĞIZ

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl ki temanın ?Mümin Güvenen ve Güvenilendir? olduğunu söyledi. Hz. Muhammed´in âlemlere rahmet olarak gönderildiğini vurgulayan Yıldırım, ?İnsanlığı Diriltmek İçin, İnsanlığı Yaşatmak İçin ve İnsanlığı Yüceltmek İçin Gelin Birlik Olalım´ çağrısında bulunacağız. Sevgili Peygamberimizin bütün insanlığa olan bu çağrısını kutlu doğum ikliminde yenilemeye çalışacağız. Panelin ardından panelistlere plaket takdim edildi. Katılımcılara da Kur´an Meali, hadis levhası ve gül hediye edildi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli